Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz #20749568 #17492 üzenetére

    hogy "akkor most a vegyészek lennének az aktuális kereszteshadjáratod célpontjai?"

    Ja, ha azt kérdeném, hogy mit csinál a vegyész a vegyész diplomájával, akkor lenne igazad. De szerintem ezt úgy általában lehet tudni, legalábbis egész jól behatárolható. De kérdezz meg egy tucat átlagembert, ha gondolod, hogy mivel foglalkozik a bölcsész konkrétan. ;) Én nem tudom, soha nem is tartottam megfoghatónak, de ettől még nincs velük semmi bajom. Hiányos általános műveltség, van ilyen.

    Az egy nagyon rossz irány, hogy minden foglalkozást ami nem termel közvetlenül GDP-ben mérhető hasznot, haszontalannak bélyegzünk.

    Ezt se tenném, mivel huszonévig hallgattam, hogy mi* improduktív népek vagyunk meg rengeteg idiótaságot még ezen felül.

    Azokat a foglalkozást végzőket nem kedvelem, akik itt nálunk főleg, abból élnek, hogy képmutatóak, kifejezetten egy oldal fizetett *.i, holott tanult szakmájuk alapján erre nem lehetne módjuk. Mocsadékoknak tartom azokat a papokat, akik beviszik a politikát a templomba, ahol már csak azt nem teszik meg, hogy a megváltó képét/szobrát nem cserélik le o1g-re. Politológus is csak fizetett megmagyarózómajom, legalábbis hazánkban. Ügyvédek legalább mindenütt ugyanolyanok. Néprajzost meg történészt se vennék annyira egy kalap alá. Szóval nehéz ez, mert egy nagyon speciális országban élünk.

    *MH

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung 980 M.2 PCIe 3.0 NVMe SSD 1TB 0TB írás, samsung store vásárlás

Új hozzászólás Aktív témák