Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz totron #17461 üzenetére

    De mi a nagyobb hozzáadott érték: egy korszak érzéssel való megélése vagy droidként használni a mindig aktuális technikát érzés nélkül?

    Ja, hogy csak e két véglet van. OK.

    Ez a világ egyik részén ez van, a másikon meg semmi.....hát ez azért bonyolultabb ennél, de kíváncsi lennék mi lenne, ha egy felépített normál méretű élhető lakatlan városkába egy-egy részeibe betelepítenén különböző rassz szerinti csoportokat, legyen tetszőleges, de mindenképpen legyen 3. világbeli is. 5 év múlva mindenki elhagyná a városkát és lenne egy nagy bejárás. A feltételek egyformán adottak mindenkinek, mégis......szerinted megtippelhető, hogy simán ki lehetne találni, kik melyik körzetben éltek?

    Gyakorlatilag szinte életképtelen nemzedék kezd kialakulni és azt kell mondjam, nem ők tehetnek róla. Ha jön az utcán egy tini pár, ne kelljen már rendőri igazoltatás ahhoz, hogy az ID-juk alapján lehessen tudni, melyik a lány és a fiú.

    Még egy megosztó téma. Miért és meddig van az, hogy a tücskök egyre inkább alapjognak tekintik, hogy a hangyák márpedig az ő jólétükről is gondoskodjanak? Ugye itt szinte csak az arányokon múlik ki kit tekint szolgának és ki az valójában.

    Szóval ha valaki nagyon aggódna, hogy a technológiai fejlődés szintje tesz be nekünk, ne tegye. Nem csak az és bizony nem csak ezen a területen belül kéne annyira odafigyelni a kártevők elleni harcra. :)

    Összességében ezekről objektíve elmondható, hogy sikerült összehozni egy nem túl fenntartható állapotot. Valami döcögés kevesebb létszámmal biztos lesz, de ne mondja nekem senki, hogy ezek egyike is jó irány.

    Valamit tenni kéne, de a töredék létszám nagyban attól is függ, mikor és kik fognak tenni valamit.

    (#17480) Aweriot

    Köszi! ;] Szerintem ez is maradhat abban az egyre nagyobb zsákban, amiben vannak az eztqrvárafeleslegestudnom cimkés akármik.

    [ Szerkesztve ]

    mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki - Látóasszony topikot visszakaphatnám?

Új hozzászólás Aktív témák