Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skullwipe

senior tag

Na halljátok, ezt nem gondoltam, de nem tudom mi van, ez nagyon nem megy nekem még. A Mint Cinnamon 18.3 teljesen frissítettem csak ezért, nincs mire tovább frissíteni. Szóval állandóan lefagy a Cinnamon vagy mi ez, a felbontás laptom felbontásnak hívja 1024x768 és hiába nyomkodom, hogy Cinnamon újraindítás nem történik semmi, csak újra és újra és újra és újra és újra csak elöjőn hogy indítsam vagy nem indítsam újra. Már annyit próbáltam, hogy meghajtó driver cserebere, oda vissza, de se nouvon se a zárton bármilyen 390 (vagy mennyi) meg 340 nem megy, nem indul el. Nem csináltam semmit idáig rajta vagy 2 héte hozzá se nyúltam, win update se volt (full kikapcsoltam w10-ben). Nem tehette semmi tönkre, épp csak most akartam annyit kipróbálni, hogy a Tearinget gondoltam, most már megpróbálom beállítani X11-nél ahogy olsgattam egy kicsit végre erről, hogy létező dolog, és tényleg a X11 miatt van ez, és hogy van lehetőség beállítani, de semmit se csinálhattam, mert már ezzel fogadott. Most elfogyott a tudásom, nem tudom mi van ilyenkor.

Új hozzászólás Aktív témák