- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mormota72
csendes tag
Ha uhd tv-re hdmi-n kötöm a laptopot, de csak fullhd-ra állítom a felbontást, a tv felkonvertálja a képet vagy ablakban mutatja?
-
Mormota72
csendes tag
Sziasztok!
Valaki csatlakoztatott már nem LG Bluetooth fejhallgatót LG tv-hez? Párosítva, adapter nélkül érdekelne.
Azt írjátok többen, hogy nem lehet, de nekem az LG ezt válaszolta:"Igen, mivel a televízió rendelkezik bluetooth-tal, így fejhallgatót is tud csatlakoztatni.
A hangbeállítások "Hang ki" menüjében a LG Sound Sync menüben fogja látni a csatlakoztatható eszközöket. Pl HBS750, HBS900 stb.
Javasoljuk az LG gyártotta fejhallgatókat, melyeket honlapunkon meg tud tekinteni, ezekkel kompatibilis, Pl HBS750, HBS900 stb.
Más eszközökkel nem tudjuk garantálni a müködést."Típus: 47LB671v
Szeretnék vezeték nélküli fejhallgatót venni hozzá, de ha adapter is kell, akkor inkább rádiós-dokkolóst veszek.
-
Mormota72
csendes tag
válasz Beni2360 #70226 üzenetére
Igazából én fejhallgatót szeretnék mint pl.:[Sony MDR-ZX330BT].
Nem tudom ezek az "agybadugósok" jól szólnak-e, ráadásul LG-ből alig van választék.
És ha már a bluetooth szabvány, akkor miért nem fogadja a szabványnak megfelelő eszközöket?Ja, és igen drágának tűnik 35 ezerért.
[ Szerkesztve ]
-
Mormota72
csendes tag
válasz amtibacsi #70235 üzenetére
Engem annyira dühít az ilyen kényszer, hogy azért se veszek LG fülest. Vagy veszek BT transmittert mint te,
vagy egy jó rádiós fejhallgatót, pl:[AKG K912], majd még meggondolom. A BT-os mellett az szól, hogy mobilabb, nem kell adó és tápegység, de a jók drágábbak, főleg ha transmittert is kell venni.
Köszönöm mindenkinek! -
Mormota72
csendes tag
Valaki meg tudja mondani hogy WebOS 1.4 (1.4.0-2532 (afro ashley) alatt a telepített programok adatait hogy lehet törölni? Új számítógépet vettem, áttettem a Plex adatbázisát, a TV-n meg nem jelentkeztem ki, de a régi gépen már nincs meg. Most nem tudok csatlakozni, mindenáron a régihez szeretne, de nem éri el. Hiába töröltem a Plexet a TV-ről, még a Webost is alapállapotba hoztam, nem működik. Azért gondolom, hogy valami régi beragadt adatot használ, mert az Xplay is azt csinálja, ha az utolsónak felcsatolt adatbázist nem látja, nem hajlandó újat keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest