-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok
Melyik a legjobb 55colos Lg tv max 300 000ft-ig.
Csak tv nézésre lenne használva Amiko Mini HD beltéri egységről mert mi olyan maradiak vagyunk hogy a tv-vel tv-zünk a telefonnal telefonálunk fényképező géppel fényképezünk video kamerával filmezünk WC-re gyalog járunk -
Móncsa
aktív tag
válasz Dzsedáj #89699 üzenetére
Én sem láttam azért kérdeztem .
200 000ft jó ár érte?Ha megrendelem a tv raktárból akkor két héten belül bármikor indoklás nélkül visszaküldhetem?
A visszaküldés költsége engem terhel ?
Csak meghatározott céggel lehet visszaküldeni?
Visszaküldés után mennyi idő múlva kapom meg a pénzem? -
Móncsa
aktív tag
Mivel én csak tv adások nézésére akarom használni a tv-t mi lenne ha nem UHD 4K felskálázós tv-t vennék hanem csak sima full HD tv-t.
Pláne ha a tróger Spiler2 is csak SD-ben fogja adni az angol spanyol bajnoki meccseket. -
Móncsa
aktív tag
válasz Dzsedáj #89737 üzenetére
Elment a többi pénz a 18 éves Felicia műszaki vizsgájára.
Olajcsere + szűrő + légszűrő -toronycsapágy csere + féltengely gumiharang csere + fékbetét csere + műszaki vizsgadíj + munkadíjPénteken hozna az Euronicsba egy LG 55UK6470PLC
meg tudom nézni a raktárban sötétben demó adással és vagy az áruházban tv adással annyit tudnak tenni hogy lekapcsolják a villanyt az áruházban.Tegnap az Euronicsban volt egymás mellett egy 55"os Samsung 199 000ft-os és egy LG 55" 2018-as modell 194 000ft-os tv mindkettőn ment az M1HD adás és az LG-n a felírat szövegének a betűi nem voltak olyan szépek mint a Samsungon, mondjuk érdekes volt hogy az eladó csak 15-20 sec-re kapcsolta át az LG-t a tv adásra a demó felvételről
-
Móncsa
aktív tag
válasz Dzsedáj #89742 üzenetére
Az lesz bemegyek körbenézek és nem veszek semmit se mert ezekben a boltokban az eladók által képviselt stílus nekem nagyon nem jön be .
Tegnap is 20sec után az LG-re visszatette a demó adást de hogy miért azt nem tudom , lehet kellene neki adni 5000ft jattott
Kocsi vétel is tervben van, csak még megy a matek hogy Duster Vitara vagy Sx4-Scross legyen.
Az új Vitarára már 10 év lesz a garancia -
Móncsa
aktív tag
válasz Rókabajusz #89852 üzenetére
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/55uk7550mla-p406559199/?gclid=EAIaIQobChMI086NzbGC3QIVxbHtCh0DuAjWEAAYASAAEgK85_D_BwE#velemenyek?gclid=EAIaIQobChMI086NzbGC3QIVxbHtCh0DuAjWEAAYASAAEgK85_D_BwE
Itt van egy friss egy hetes vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Móncsa
aktív tag
válasz Kiskutya #89866 üzenetére
Nem rosszak, én csak az 55 "-os 200 000ft-os tv-ket néztem volt ott egy Sharp na az nagyon gáz volt.
Ebben vidéki kis Euronicsban nincs is nagy választék a 250000ft-os PLB végződésű 55"-os LG volt a legszebb szerintem.A Philips is jól nézett ki érdekes ez a háttérvilágítás de sajnos sötétben nem tudtam kipróbálni mert nem lehetett a galériát egy tetőablak miatt besötétíteni azon meg pont besütött a nap este 7 kor,
A garanciája is macerás 250km-re Bp-től.Nekem még mindig az a fő gondom hogy 55 vagy 60 colosat vegyek-e.
Otthon nagynak tűnik a 60" 3 -3.5 méterről ,---kivágtam a 60"-os méretet egy színes kartonpapírból és azt tettem a tv helyére így most egy szép állóképem van ott egy nagy asztal --- a boltban meg kicsinek találom az 55"-t.
De sajnos a 2018-as modellek között nincs 60"-os .
-
Móncsa
aktív tag
válasz Dzsedáj #89875 üzenetére
Nagyon keveset adnak el ezekből mert drágák , az emberek 90%-a Samsungot vagy LG-t vesz.
Hol van már az amikor bementél egy boltba és ha Panasonicot Sony-t Sharpot Pioneert Phillipset vettél akkor nem tudtál rosszul dönteni.
Tegnap a Sharp képe egyenesen röhejes volt a többi tv mellett a Sharp nem kellett volna ha ingyen adják de azt kellene nézni. -
Móncsa
aktív tag
válasz Rókabajusz #89935 üzenetére
Üdv.
Milyen messziről nézed ?
IPS panel miatti felhősödést tapasztalsz sötét jeleneteknél?
[ Szerkesztve ]
-
Móncsa
aktív tag
60colos kellene Neked is akárcsak Nekem de sajnos pont az nincs .
Ezt a kartonos megoldást én is megcsináltam.
Én is 3.5-4 m- ről nézném 55 kicsi 65 viszont már nagy 58 vagy 60"-os kellene , az Euronicsban van 58"-os új Samsung 200 000ft-ért , de a pécsiben pont az nincs kint csak az 50colos és a 65 colos van kint.
-
Móncsa
aktív tag
Melyik lenne a jobb választás a két LG közül?
Azon kívül hogy a keret színe különböző és más eltérést nem látok.
-
Móncsa
aktív tag
válasz agressor12 #90027 üzenetére
És ha törött a kijelző akkor mi van , buktam 200 000ft-ot???
-
Móncsa
aktív tag
válasz gago1975 #90089 üzenetére
Köszönöm!!!
Ez végre egy határozott vélemény .
Az 58 colos Samsungot tegnap láttam élőben az sem tűnt olyan rossznak egy IPS paneles Sony volt pont mellette .
300 000ft 60coll vagy 200 000ft 55 coll 5 coll azaz 13cm 100 000ft.
Ezt a 60UJ7507-et nézegettem de nagyon irreálisan drága a többihez képest abban bíztam hogy megakciózzák de ez a modell mindig kimarad az akciókból ez azért már egy komolyabb modell mert 7 -esel kezdődik a modellszáma .
Köszönöm.
-
Móncsa
aktív tag
válasz Kiskutya #90160 üzenetére
Nekem nincs ikszbokszom meg pléjsztésönöm én a tv-t tv adások nézésére használom .
Eurosporton Giro Tour Vuelta
BL EL angol spanyol focimeccsek ahol adják , most éppen sehol mert a fidesz megvette és eltüntette spieler2 .
M4 HD-n F1
Motogp ahol éppen adják de leginkább Novasport HD vagy Arena sport HD
Néha nézek 1-2 filmet HBO Cinemax meg itt ott ahol éppen van.oszt ennyi.
Lehet néha megnéznék egy két youtube videót is meg a Netflixet bár azt még sosem láttam és nagyon azt se tudom mi az de itt sokan azt nézik akkor rossz nem lehetErre kellene a tv.
Erre melyik lenne akkor a jobb.
-
Móncsa
aktív tag
Sima tv adásokhoz HD + SD lehet hogy ez még jobb lenne mint az UHD mert itt kisebb a felskálázás.???
-
Móncsa
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS