-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog86
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen kütyüm, kb. 2 hete használom. Mivel kicsinek találtam a belső tárhelyet tettem bele egy samsung 64 GB-os sd kártyát. Csatoltam a belső tárhelyhez, mert csak úgy enged rá telepíteni.
Azóta a google play áruház meg van hülyülve. A letöltések és a frissítések belassultak, meg-meg állnak. Alig tudok rá telepíteni, mert megáll a letöltés elején, vagy a közepén és nem megy odébb. Néha segít, ha lelövöm a wifit, majd vissza, de néha az sem segít. Azoknál a frissítésekkel is csinálja amik a belőn vannak, nem az sd-n.
Valakinek ötlet, esetleg előfordul e másnak is? -
hedgehog86
csendes tag
Közben megoldódott.
Gyári visszaállítás után a szűz rendszeren formázva és belsőként beállítva már minden működik. Nem lassú, és így a tárhely is elegendő. Már csak az "SMS-üzenetek támogatása megszűnt" üzenetet kellene eltüntetni, mert idegesít, hogy mindig ez fogad, ha a képernyőt feloldom Arra valakinek ötlet?[ Szerkesztve ]
-
hedgehog86
csendes tag
válasz <Adamsky> #23 üzenetére
Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC a kártya a gearbestről vettem, kuponnal 18 dollár volt, de az már nem érvényes:
[gearbest]
De ebay-ről szoktam egy megbízható eladótól kártyát és pendriveokat venni. Én még nem csalódtam benne:
sinceritytrading
Van neki ugyan ilyen 23 dollárértMég egy kérdés:
Puha de tartós tokot keresek neki, mert így nem tudom hordozni, mert féltem. Iyen tokom már volt, csak 7 colosba, de boltba nekem kicsinek tűnt. Mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
-
hedgehog86
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Valamiért nem tudok appokat telepíteni, ami nem az áruházból való.
Valamit enged, valamit meg nem, és nem értem, hogy miért? Engedélyezve van az ismeretlen forrásból való telepítés, mégsem megy. Ha elindítom a telepítést fájlkezelőből előjön a szokásos üzenet, hogy a következőkhöz fog hozzáférést kapni... és a tovább gomb szürke, nem lehet rányomni.
Ez mitől lehet?
Valakinek esetleg valami megoldás rá?Köszi.
Ákos[ Szerkesztve ]
-
hedgehog86
csendes tag
válasz <Adamsky> #53 üzenetére
Igen, az összes frissítés fent van.
Közben sikerült úgy kiküszöbölni a problémát, hogy PC-re kötve a saját Mobile Assistant programján keresztül fel engedi tenni a külső appokat, igaz, hogy csatlakozásonként csak 1-et . Nem tudom mi okozhatja ezt a hibát, de ezzel a módszerrel együtt tudok vele élni.Közben megérkezett hozzá a tok és az üveg is a kijelzőre (január 18 óta), uh. már tudom hurcolászni magammal.
[ Szerkesztve ]
-
hedgehog86
csendes tag
válasz csipesz_70 #63 üzenetére
Köszi, és tényleg működik
-
hedgehog86
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Én is szeretném lecserélni a gyári androidot linageOS-re, de megakadtam.
Ugyan az a hiba lépet fel nálam is, mint Sir Pocoknál. Qsahara kapcsolódási gond-nál mindig leállt és hibát írt ki. Végül ezt megoldottam azzal, hogy a legújabb QPST flash tool-t újra telepítettem és ezt a [link] drivert felraktam. Szépen végigment a folyamat, de mikor be akarok lépni TWRP-ba bejön a fehér háttérral a lenovo logo és onnan nem megy tovább. Ki tudom kapcsolni, illetve ha bekapcsolom el is indul a gyári OS, de a TWRP-t sokadik próbálkozásra se indítja el. Mi lehet a gond?
Előre is köszi. -
hedgehog86
csendes tag
válasz hedgehog86 #441 üzenetére
Újabb hiba
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest