- Linux kezdőknek
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Vírusirtó topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy y50 laposom és ma reggel óta olyat csinál,hogy vibrál és lila lesz a képernyőm mi lehet szerintetek a gond?
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
Szét ne essetek a válasszal! Mind1 normálisabb fórumon már kaptam választ, se erre se arra már nem kell válasz.
Köszönöm a semmit (szókás szerint itt soha nem kapok segítséget)
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Videokártya problémával küszködök. Egy Y700 laposom van, tegnap este mikor kikapcsoltam a laptopot semmi gond nem volt vele. Most bekapcsolom játszanék és akad a játék! Eszközkezelőben megnéztem és 43-as hiba kódot ír ki a GTX960m kártya. Driver törléssel és telepítéssel már próbálkoztam.
Mi lehet a gond?
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
válasz ->Raizen<- #14982 üzenetére
Valamelyik nap a biosban állitgattam vmit és most azt visszaraktam disabledre és azóta jó... BUÉK
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
Sikerült azért köszönöm
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Y700 laposom es valamiert nem latja a GTX 960 kartya a sajat driveret. Az eszkozkezeloben egy felkialtojel van a kartya mellett.
Probalkoztam mar a lenovo oldalan levo nvidia driverrel es az nvidia.com oldalrol a legfrissebb drverrel is. Mi lehet a baj?
Elore is koszonom a segitseget.
Meg egy kerdes 3 honap alatt 5%-ot romlott a HDS-el szerint az SSD-m allapota,most 95% a kondicio. Ezzel mar mehetek a boltba garanciaztatni?
[ Szerkesztve ]
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok. Tud vki véleményt mondani az Y720 laposról? Milyen a hűtése,tudom nem egy Asus G sorozat de szerintem nem lehet olyan rossz a hűtése nem? Előre is köszönöm a választ.
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
válasz marilllyo #16226 üzenetére
Ha a TMX-ben van a laptopod akkor még korai. Én 1.5 hónapig érdeklődtem a laptop után,hogy mikor lesz már kész és mindig azt a választ kaptam,hogy még egy kis türelmet kérnek. Cserét csak akkor kérhetsz és kapsz ha a laptophoz a gyártó nem tud küldeni alkatrészt. Én pár napja kaptam meg az igazolást 2 hónap szenvedés után!
u.i.: és ha a csereigazolás jóváhagyás alatt áll,de még azon a héten megérkezik az alkatrész akkor az bukta...
[ Szerkesztve ]
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Gyári új Y700 adapter és szintén új Y700 EU szilikon billentyűzet védő eladó
[ Szerkesztve ]
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
Y720 driverek telepitve de a bill. vilagitas nem mukodik...igen tudom fn+space! Asus-t kellett volna vennem!
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo y720 laptop
Mi lehet a "Windows hangeszközgrafikon elkülönítés" (audiodg.exe) intenzív memória használatának rejtélye? Nálam 95%-ot zabál fel mostanság a laptopon, ami azért komoly! Ja és nem fut ez alatt semmi! 8gb van a laptopban...
Előre is köszönöm a válaszokat.
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Y720 laptopom 1 éve használom napi szinten játékra. Ma ölben tartottam pár órán keresztül játszottam és hirtelen lekapcsolt a laptop, leszedtem az alját és nagyon forró volt a hűtőcső. Vártam vele egy fél órát,hogy kihűljön de sajnos utána sem indult. Egész nap hagytam pihenni és hála az égnek bekapcsolt. Szerintetek túlmelegedés történt és lekapcsolt és egyben letiltott pár óráig? Okozhattam benne kárt? Merjek vele tovább játszani vagy vigyem el egy szakszervizbe? Igazából most is róla írok és látszatra semmi baja gyors és teszi a dolgát.
A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Cimbee
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Y720-hoz nem létezik olyan driver amivel változtatni tudom külön-külön a gombok szineit?
Cimbee
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CSAK KIBONTOTT! Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro AN17-41-R8PP GAMER notebook - R7 7735HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4050 6GB W11
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 FHD notebook - i7 1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest