Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sheld
senior tag
válasz Sefneni #9098 üzenetére
Amiről pontosan tudok nyilatkozni, az az y510p, i7+gt755m sli. Ennek az órajele ha játszok, akkor szépen csücsül 2.4GHz-en. Persze throttlestop-al simán lehet orvosolni a problémát, de eddig még sehol sem segített. Sehol nem lett több fps-em. Az i5-ösről nem tudok nyilatkozni sajnos.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
marilllyo
veterán
válasz Sefneni #9098 üzenetére
Az i5-ösben 2,8 az alap órajel(i7 nél 2,5). A turbót az is kikapcsolja játék közben. Sőt...ha több mag fut egyszerre akkor sem kapod már meg a teljes értékű órajelet. A Turbo-s órajelet egyedül 1 magon hozza a gép. Onnantól, hogy a GPU felpörög ...már le is vette az alap órajelre. Ez mindegyik típusnál így van.
Ami a Lenovo-nál jó az az, hogy viszont a Stock órajel alá nem megy. Az erősebb DELL-ek az i7-est le tudják vinni 1,8 Ghz-re. Na kösszépen...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9103 üzenetére
neeeem az enyém csak 1 snassz alulap 3 ventivel amit oda raksz ahova akarod kialakítás miatt meg cipelhető vele a laptop, de az más kérdés... még usb csatlakozó is csak 1 van rajta
nekem viszont a szerelhetősége és a praktikussága volt az első, ahhoz meg ennél nem tudok jobbat (az én igényeimhez mérten)
[ Szerkesztve ]
Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9125 üzenetére
Mérnökinfurmatikus hallgatónak kelleni fog az erős proci
Bár én is odaírtam h gondolkozzon el az i7es Y50-en
Multizáshoz nem árt ma már a 4 mag
És gondolom ha ilyen kategóriájú gépet vesz, akkor nem CS 1.6on tolja majdFurcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
marilllyo
veterán
válasz Sefneni #9149 üzenetére
Ha náluk veszed akkor gondolom ingyen. Ha Te viszed akkor ~3000. De te a profilképed alapján lány vagy. Majd szépen csimmogatsz rájuk és megcsinálják ingyen
Más:
Y50-hez jött új BIOS meg pár driverből is van frissebb. [link]
[ Szerkesztve ]
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9151 üzenetére
én megvettem az Y50em neten laptopszalontól. másik boltból megvettem a hyper-x furry ssd-t, és szó nélkül kicserélték. a gépemben amúgy fóliázva volt a vinyó, de szikével kva egyszerűen lekaszabolta róla a tag... és már dobta is bele az ssd-t! ráadásul annyira örült h végre boncolhat Y50et, h ingyen kicserélte
Az volt az első kellemes csalódásom a laptopszalonnal (azóta sem fordult elő)Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9153 üzenetére
volt 1 kis dell netbookja bnőmnek. megadta magát a vinyó, de az anyja ritka idegesítő tud lenni, uhogy inkább bevitettem vele h ne engem baszogasson -.-... (már ennyi elég is volt h felboruljon a chi-m )
rásóztak 17900ftért 1db 500gigás vinyót, amit doboz nélkül hoztak ki a hátsó kis raktárukból...
A vinyó működött, de 14nap üzemidő volt benne...
visszamentem vele h ha dupla áron adnak 1 kib@szottt vinyót, akkor legalább újat adjanak, ne 1 használt szart amit más is visszavitt nekik, és ne új áron!
ott kaffogtak, meg csapkolódtak, hogy azt tesztelték biztos a gyártók, és pont 1 tesztdarabot fogott ki...
én meg mondtam h a 80 éves mariska nénit lehet etetni, engem nem ^^
Amit beletettek újat, nem ismerte fel a gép. mivel természetesen az aksi árán felül szervízelési díjat is számoltak fel neki, az visszakértem, és mondtam nekik h tessék feldobni rá 1 tesztverziós windows-t (kötkedés és hiány elkerülése érdekében pendriveon készítettem 1 install sticket)
ergó hihetetlen butának nézik az embert, lekezelőek ha nem mutatsz kellő szakmai tudást, és még amellett h lehúznak elég durván, át is akarnak b@szni...
Vigyázni kell velük, amit 1 ennyire "színvonalas" cégnél már nem fordulhatna elő!
Én ezért vagyok hadilábon velük. És persze hozzáteszem, h Neandervölgyi állal felfegyverkezett kedves eladó, olyan szakmai butaságokat mondott, h a kollégái sem bírták azt nézni hogy milyen butaságokat beszél...Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
marilllyo
veterán
válasz Sefneni #9199 üzenetére
Első telepítésnél nekem is ez volt. Az nvidia oldaláról szedd le a legújabb drivert. Először az nvidia drivert telepítsd fel és csak utána az inteles-t. De jó az is ha úgy hagyod ahogy a win felismeri. Frissebb drivert rak fel neked mint amit a lenovo-tól letölthetsz. Esetleg próbáld meg azt, hogy jobb klikk a játék ikonjára és "nagy teljesítményű nvidia grafikus processzor használata".
-
-
metalbambi
tag
válasz Sefneni #9289 üzenetére
Elméletileg a dual brand wifinek 433mb/sec sebességűnek kéne lennie.
Nekem a 300as dupla antennás routeren 150mb/secet sikerült kihozni belőle (de csak mert a netem ilyen gyors...)
Intel driver van fent nektek, vagy a gyártó által kiadott borzalom?
Routered mennyit bír, és a neted sebessége milyen?Furcsa, hogy az emberek meglepődnek rajta, ha ugyanolyan stílusban válaszolok, mint ahogy ők írnak :U
-
-
csoresz2
tag
válasz Sefneni #9465 üzenetére
Szeretnénk megköszönni bizalmát, hogy nálunk vásárolta meg laptopját, és reméljük, elégedett vele.
Nyilvántartásunk azt mutatja, hogy Ön egy Lenovo készülékkel rendelkezik. Annak érdekében, hogy az esetlegesen előforduló probléma esetén ne érje Önt kellemetlenség, és minél előbb érvényesíteni tudja garanciáját, ezúton értesítjük, hogy a Lenovo gépek garanciális ügyintézésében változás következett be.Hazánkban a garanciális szervizügyintézést a Telemax végzi. A korábban használt ügyfélközpont telefonszáma azonban megváltozott, az új telefonszám:
+36-23-801-729
Természetesen a Laptopszalon szervizei is segítenek Önnek eljuttatni a készüléket a hivatalos garanciális szervizpartnerhez, amennyiben Önnek ez a kényelmesebb megoldás. Szervizeink elérhetőségét a www.laptopjavitas.hu oldalon is megtalálja.
További információk:
A Telemax szerviz a következő Lenovo termékek garanciális javítását intézheti:
• IdeaPad termékcsalád összes tagja (G, S, U, Y, Z, Flex, Miix, Yoga)
• IdeaCentre termékcsalád összes tagja (A, B, C, Q)
• Lenovo B & M notebook termékcsaládok
• Lenovo H & K desktop termékcsaládok
• IdeaPad tablet: A, S, Yoga termékcsaládokA garanciális ügymenetről az alábbi linken talál részletes leírást:
http://techkalauz.hu/laptop/cikkek/visszakoltozott-magyarorszagra-a-lenovo-szervizhalozata-orulhetnek-az-ideapad-tulajdonosok-163[ Szerkesztve ]
-
Hawnin
tag
válasz Sefneni #10968 üzenetére
Ha ez nem menne akkor meg add hozzá az NVIDIA nvezérlőpultban a google chrome ot vagy amiben streamelsz és rakd hozzá hogy nvidia karit használja ha jól emlékszem meg lehet így is csinálni.
Ma énis kaptam értesítést TMX től nekem töltőre várnak a gépemhez hát kíváncsi leszek.
Szerintetek érdemes őket cseszegetni? Vagy esetleg azt kérni hogy inkább dobjanak egy csere papírt? -
Akor
csendes tag
válasz Sefneni #12659 üzenetére
Nekem a bekapcs gomb megnyomása után 9-12 mp kell neki, hogy pl indíthassam a böngészőt.
Bár az enyém i7 8gb + ssd van benne. A 2-3 perc nagyon sok, még akkor is, ha nem ssd és i7 van benne szerintem.
Az energia akármi nekem is így van.Nekem most egyelőre be sem jón a lenovo driver oldala. Pedig elvileg van új bios + drive is.
Ez jön be LINK
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autóhifi
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó hibás Asus F5SL notebook alkatrésznek / core 2 T4300 / AMD HD 3470
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB!!! Space black (pacek fekete) -MAGYAR
- 1 év garanciával THINKPAD X1 YOGA G2 - 14" FHD TOUCH 360 +wacompen, I5, 16 / 256
- Lenovo Thinkpad T540p 15.6" HD i5-4200M, 8GB ram, 256GB SSD, HDMI, Webcam, 3h+ akku
- ASUS TUF F15
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest