Új hozzászólás Aktív témák

  • balint0406

    újonc

    Majd megoldódik a helyhiány, úgyis esedékes egy költözés.

    Addig azért már eljutottam, hogy lego.com nem megérős. Első rendelésem volt onnan, amikor elkezdtem nézelődni. Bekattant, hogy magamtól felépítem kicsiben a roxfortot, úgyhogy wolton keresztül, 6 db "Építsd meg saját roxforti kastélyod" rendelést le is adtam. Szerencsére nem volt sokkal drágább, mint máshol, úgyhogy nekem akkor megérte, hogy nem kell várni napokat a csomagra.

    Ezek szerint vannak sűrűn akciók, csak résen kell lenni. A kinézett szetteket meg akkor igyekszem beszerezni minél hamarabb. Köszi az infókat :)

    @Pötyi "Egyéb webshopokban van esély, hogy pár hónapig maradék készletet még árulnak majd vagy erre nem érdemes alapozni?" kérdésem lehet gyerekesnek tűnik. Biztos mivel eddig csak gyerekként legóztam, a téma visszarepítette a teljes lényemet a gyerekkorba :D
    A kérdés csak azért merült fel bennem, mert akik évek óta gyűjtenek legót, valószínűleg jobban belelátnk mint én. Pl, hogy lego.com-on kívül más oldalakon mennyire változó hogy elérhető-e egy szett vagy sem kifutás után. Erre magamtól nem alapoznék pl HP szetteknél, mert népszerűnek gondolom őket. De ha azt mondjátok, minden szett simán még 3-4-5 hónapig elérhető a webshopokban, akkor nem stresszelek rá hogy idén megvegyem mindet. Vagy esetlegesen bevett szokás hogy leakciózzák az utolsó kifutott darabokat. Vagy bármi egyéb infó.

    De azért a kommentedből azt veszem le, hogy nem alap az, hogy a legtöbb készlet marad 3-4-5 hónap múlva is. Ha meg esetleg mégis, az inkább drágább mint akciós. Köszi az infókat annak ellenére, hogy gyerekes a kérdés. (Inkább tűnök gyerekesnek mint maradok tudatlan :P )

Új hozzászólás Aktív témák