Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajti

    csendes tag

    válasz sb #44270 üzenetére

    Oké, azt hiszem kicsit félreérthető volt a posztom.
    Minden átvételt átvevőponton intéztem, rendeléseket neten.
    Először BF-kor emagon rendeltem egy rendőrkapitányságot és egy kovácsot, ezeket teljesen újként. A rendőrkapitányság doboza nagyon vacak, gyűrött, lukas volt. A kovács egye fene. Kb. két nappal BF után edigin megjelent egy nem új, újracsomi kapitányság. Ma először voltam átvenni a BF-emag rendelést, ebből a kapitányságból szerettem volna cserét kérni, de az emag rendszer miatt ez elméletileg megy, gyakorlatilag nem. Mert ugyan visszaveszik nekem, de rögtön raktárra kerül, onnan meg ugyanazt fogják odaadni, mert ugye az ott van az átvevőponton (valamint nem is volt éppen raktáron másik). Végül a dolog megoldódott úgy, hogy kb. 2 órával később megérkezett az edigis újracsomagolt kapitányság, (ami amúgy bontott volt), így a BF-es új emagosat egyszerűen visszadtam.
    Na most az van, hogy ha az edigin keresztül tudtam volna rendelni a BF-es új készleteket, ez nem, vagy kevéssé lett volna gond, mert az elmondásuk alapján az edigis rendszerük jóval rugalmasabb, meg tudták volna oldani, hogy másikat rendelnek és nem ugyanazt kapom vissza.
    Érdekes módon ugyanígy, edigisen jól működött a mall-os tumbler esetében, amiből előszörre szintén csúnyán dobozsérültet kaptam átvevőponton, ott helyben kértem cserét, pár nap múlva jött is egy szép állapotú.
    Szvsz ez a normális megoldás, nem az emagos ugyanazt kapod vissza marhaság.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák