Új hozzászólás Aktív témák

  • Throme

    veterán

    válasz Freddy76 #39017 üzenetére

    Igyekszek odafigyelni. Eddig örültem a megmaradt alkatrészeknek, bár sok mindenre nem használom őket, most viszont, hogy figyelni kell pont zavar a maradék.
    Szerencsére nem fekete a manual háttere és azért láthatók az alkatrészek, de a fekete és sötétszürke azért elég közelre sikeredett egymáshoz.
    Balázs videóját is néztem, a lehetséges hibákról.

    Úgy tűnik nekem már a módosított manual jutott (így mégnagyobb ciki ha elrontok valamit :B ).
    Felhívja a figyelmet sárga keretezéssel néhány fontos momentumra, ami jó. Ilyen a difi is. Siánnál jól jött volna, mert egy forgatást nem végeztem el és a difi nem lett jól beépítve....

    Viszont van pár hely, ahol megint elkövetik ugyanazt a hibát, mint a többi szettnél is, miszerint a szimmetrikusan megépítendő részeknél mindig azzal az oldallal kezdik, ahol kevésbé jól látható az adott szerelés, vagy illesztés. Majd mikor kettőt lapozok és jön a másik oldal, sokkal jobb szögből van bemutatva a művelet...

    A doboz mérete ami nem igazán tetszik. Keskeny és ezért nagy alapterületű. Mintha a benne lévő fehér dobozhoz tervezték volna.
    Persze így egy bolt polcán nagyobbnak tűnik.

    Korábban - úgy emlékszem - éppen veled fórumoztunk itt a Defender színéről. Nekem nem jött be egyáltalán. Hát változott a véleményem, bár még nem mondom, hogy tetszik, de tényleg terepes színe van.
    Összeépítve, élőben meglesz a verdikt.

    Lassan folytatom az építést, kicsit rápihenek a következő etapra....

Új hozzászólás Aktív témák