Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz #75376384 #30765 üzenetére

    Nekem az egyik kedvenc modular-om.
    Talán azért, mert olyan tipikus európai. Sokszor szoktam én is azt érezni, hogy repetitív 1-2 készlet, de ez van, falat máshogy nem lehet építeni. Először nem tetszett a bank és a mosoda épület találkozása, viszont az a kis felső iroda zseniális.
    Összehasonlítva, a Detektív iroda boltíves részét itt is szívesen láttam volna egy kis hátsó udvarral, pénzszállítóval, de ez nyilván nem fért bele ebbe az alapba.

    Én a Párizsi étteremmel nem vagyok kibékülve. Epic, meg minden, de valahogy egyben olyan hiányérzetem van. Túl romantikus, túl mesés. Viszont a belsejét imádom. A konyhát, stb.

    A bank belső részén pár dolgot máshogy oldottam volna meg, de tényleg szuper, a "pénzmosásra" utaló ötlet és a lopás lehetősége is.

    Rettentően sok potenciál van a modulárokban és talán az egyetlen olyan Lego széria nekem, amibe nem sajnálom a befektetett pénzt. Kár, hogy ezeknek is elszállt a kezdő áruk és nagyon beeseni sem akarnak. Először az új könyves téma nem jött be, aztán szántam rá időt és jobban megnézegettem a képeket, videókat és fúúú, nagyon szuper az egész! Csakhát még várok 1 évet... :)

Új hozzászólás Aktív témák