Új hozzászólás Aktív témák

  • R3ĐßuŁŁ

    őstag

    válasz Throme #16615 üzenetére

    Ha valaki ugyanúgy szeretne Legozni, de nincs annyi pénze, nem kell fos lepinre fanyalodnia. Creator és City témákból relatív olcsón lehet nagy gyűjteményre szert tenni. Rengeteg Modular elemszámra gyakorlatilag 20ft/kocka áron jön már ki, ami nem egy eget rengető összeg szerintem magyar viszonylatban sem.

    Ha valakinek meg gyűjtemény darabokra fáj a foga, az miért vesz hamisítványt ahelyett, hogy alkatrészekből összerakná töredékéért? Igen, nem lehet 100%-ig összerakni, de 50-100 színcserével gyakorlatilag ugyanazt kapod meg és voálá ott a készleted amire vágytál. Ha meg a gyűjtemény darabra vágysz bontatlanul vagy akármi, akkor meg főleg semmi értelme lepint venni.

    Más készletnél pedig miért vágynál lepinre, mikor nem kerül egy közepes készlet ára sokkal többe, mint a lepin, szóval szerintem csak a nagy, prémium, kifutott készleteknél számítana a dolog, de arra pedig ott az alkatrészenként vásárlásos téma. És ha Legoból összerendelgeted a dolgokat, mint Djureee például akkor biztos hogy el tudod adni közel annyiért amennyiért vetted, ami valljuk be nem egy hátrányos tényező.

    Persze lehet rosszul látok valamit. :D

    [ Szerkesztve ]

    Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!

Új hozzászólás Aktív témák