Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Nekem meg az omenröl, de lehet, hogy abban volt nem vagyok benne biztos:
Egy jelenet maradt meg bennem belőle, Valami nagy hengeres tartályba volt a gonosz bezárva amiből fel a plafonra csópógött a vér. Egy nő csúnyult benne rendessen és a tükrön keresztöl akarta átsegíteni a gonoszt,de egy hös férfi megállította, és madával együtt visszarántotta a satant a tökörbe.
Ez melyik film fehet?Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Vandit.
addikt
A Hellraiser sorozatot ki ne hagyjuk(asszem 7 v. 8 része van).Szerintem magasan kiemelkedik a kategóriájában,mind sztoriban,mind látványban.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
-
snecy
senior tag
Néhány új plakát a közeljövőben megjelenő horrorfilmekből:
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
-
McCann
tag
Alapfilm (es maig a kedvencem):
-Hellraiser 1/2/3
-Ordoguzo 1 (es csak az, a tobbi mar nem volt olyan jo)
-Az orulet torkaban (Carpenter film, kotelezo darab)
-A kor
-A furesz
Az Alien sorozat nagy rajongoja vagyok, de azokat nem igazan sorolnam horror kategoriaba
(bar igaz, hogy az elso reszt 14 evesen megnezve ket hetig nehezen aludtam el...)
Legmokasabb szerintem a Horrorra akadva sorozat, es a Gonosz rakember a Marsrol c. alkotas (na, az tenyleg heavy metal...
A legszarabb film valami elohalottas volt, sajnos a pontos cimere nem emlexem, 70-es evekben jatszodott, Fangoriaban volt melleklet.Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
senior tag
pár zombihorrorklasszikus!
Élőholtak éjszakája(Night of the living dead)
Holtak hajnala(Dawn of the dead)
Holtak napja(Day of the dead)
persze nem csilli-villi látványos de klasszikusok az bizonyos.Youth hides the key to salvation
-
Pukkancs
aktív tag
Én láttam az 1931-es Frankinstein-t ma már el se menne thrillernek sem de akkoriban más idők voltak
-
1010
őstag
most láttam a 1408 at
aki szereti king könyveit annak érdems megnézni
amugy meg átlagos
én láttam a kör eredetiját is a ringu 3 részét
de nem valami félelmetes,az emrikai feldolgozás sokkal jobb.
bár japán más kultura
-
snecy
senior tag
Ha már zombifilm, akkor ezek mellett a személyes kedvenceim:
Fulci-féle Zombie Flesh Eaters, vagy röviden csak Zombie
Hell of the Living Dead (egyik legrosszabb Zombi-film, pont ezért kedvencem, nameg a kékre-zöldre-lilára mázolt halottak miatt )
Shawn of the Dead -> horrorparódia, de üt
Beyond, George Romero klasszikusai után a legjobb
City of the Living dead
Dead Next Door -> szintén paródia kegyetlen nagy poénokkal és súlyos hangulattalManapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
maddog
tag
en elobb a ringut lattam es beszartunk rajta olyan kurva jo volt
utana az amerikai valtozat szanalmas volt
persze lehet hogy aki forditva latta oket az forditva latja
bar en meg nem lattam olyat hogy egy nem amerikai film amerikai feldolgozasa ne lett volna sokkal szarabb az eredetinel -
1010
őstag
engem az borit ki hogy valamikor az első 1órában nem történik semmi
aztán 20 perc van mindenre
-
maddog
tag
de valahogy megcsinaltak olyanra a hangulatot amilyen kell
nalam mindig a hangulat a lenyeg minden filmben
sokkal jobban ul egy para momentum/poen ilyesmi ha meg van alapozva es a nezo bele tudja elni magad vagy legalabb hagyja hogy a film magaval ragadja -
Vandit.
addikt
azért ezt se hagyjuk ki
[link]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
1010
őstag
slither az érdekes volt
az tényleg nem félős inkább undor keltő
-
misanthropy
csendes tag
válasz Twiggydoll #433 üzenetére
Júj a Necro Files mekkora..aki még nem látta pótolja sürgősen!
Az egy méteres farokkal rendelkező zombi aki nőket erőszakol, nem kicsit vicces benne -
maddog
tag
válasz -boyscout- #440 üzenetére
igazabol mar beleneztem de sehol nem volt semmi ertelmes benne
de mar van legujabb sequelje is -
Vandit.
addikt
Újabb filmet néztem meg.28 héttel később semmi xtra,ment a trancsír.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
snecy
senior tag
Nekem ez a kommandósdi valahogy nem jön be igazán a horrorfilmeknél, kicsit a Hills have Eyes II-t is ez tette tönkre.
De nem rossz film, csak kicsit keveset mutatták a végtagok leszakadását totálbanManapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
snecy
senior tag
Aki ezt a filmet megszerzi, művész. [link]
Két parasztlegényről szól, akik felutaznak a városba, és mindenkit lehentelnek, aki nem úgy néz ki és nem olyan büdös mint ők
Hihetetlen mennyi véletlen poén van benne, leginkább a teljesen amatőr megvalósítás miatt, csak úgy árad a redneck-életérzés a filmből. A stáblistát egy darab papírra írtákManapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
valdit
csendes tag
Szerintem a kör 1-2 és az Alien 1-2 nagyon horror!Én az Alien 2 után nem tudtam elaludni!
[Szerkesztve]Az élet rögös útjai nem mindig oda visznek ahova te akarod!!!!!!
-
snecy
senior tag
Nálam a kör minden csak nem horror Japánoknál szinte csak ezt a kislányos-szellemes történetet nyomatják, rém uncsi, pláne úgy hogy még egy remake-t is elkészítettek az amcsik, majd még egy folytatást is.
[Szerkesztve]Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest