- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Mikrotik routerek
- VoIP telefonálás
- DIGI kábel TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OpenWRT topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
saskaa
tag
válasz FireKeeper #12901 üzenetére
egy aero engine jr. a hozzá kapott gyári hűtőket használom, elöl egy 12cm-es és a plexin egy 8 cm-es, ezt még szeretném bővíteni egy hátsó 12cm-s ventivel. valamint a proci hűtőmet is szeretném majd cserélni halkabb és nagyobb teljesítményűre egy am3 as foglalat, szint gyári hűtővel egyenlőre. Az englide oldalán néztem hűtőket erről a márkáról, tapasztalatok\vélemények. és mivel nem vágom a témát, az írt 17 dBa mennyire reális, ill mit is jelent? mihez viszonyítsak?
A demokráciának többet kellene jelentenie annál, mint amikor két farkas és egy birka szavaz arról, mi legyen vacsorára.
-
saskaa
tag
válasz FireKeeper #12903 üzenetére
első körben a két 12cm-est terveztem kicserélni, esetleg még a 8cm-t, a proci hűtőre még gyűjtenem kell, a táp viszont egy jó kis corsair vx450, azt tudom h nem hangos
de ahogy néztem az englide oldalán van szabályzása, legalábbis 3-4 tűvel már lennie kéne nem?A demokráciának többet kellene jelentenie annál, mint amikor két farkas és egy birka szavaz arról, mi legyen vacsorára.
-
chrysader
csendes tag
válasz FireKeeper #12984 üzenetére
Megfontolandó dolog, bár most már csak zajszint csökkentéseket próbálok terhelés alatt.
A tápot a mostani felállásban konkrétan nem láttam még 39.8 Celsius folott.
Fallout 3 max felbontas (full hd) 46"-on minden beallitast maxolva 2 ora utan eredmenyezi ezt, ilyenkor meg a VGA a legmelegebb, annak eddig 52 Celsius volt a csúcsa (alapállapotban / filmnézésnél az is 34-36.
Majd felrakok valami komolyabb game-et es megnezem azzal.
Sokat sikerült azzal lecsiszolnom, hogy a proci csak 45W TDP, szinte nulla a hőtermelése, tehát a procihűtőn levő két Noctua gyakorlatilag csak a házhűtés / átfújást csinálja.
Ez az egyike annak a kettő négymagos desktop procinak ami 45W-on megy, erre épült az egész konfig. :-)
A másik az AMD 600e, ami ugyanez, csak magonként 2.2GHz-en 2.3 helyett. -
szab.tam
nagyúr
válasz FireKeeper #14972 üzenetére
a sima 690-be nem megy be moddolás nélkül.kimértem. ott 2 normál venihely van. ha egy radi vastagsággal lejjebb kerülünk, már beleóg a lapba. vastagabb radiról meg ne is beszéljünk. ami minimum kell, ha cpu mellé még vga is belemegy....
vagy egyszerűen ki kell vágni a ház tetejét.
szerintem. de ezeket pár hónapja méricskéltem, nem friss az élmény. egyelőre napoltam a vízhűtést. most inkább a kis gépen a passzívval kísérletezem. hogy a következő játékgép építésénél legyen elég tapasztalatom. titkos vágyam egy passzív hűtéső játékgép megalkotása. de ahhoz dupla táp is kell. (ez a rész nem is tudom, hogy működik...). és nagyon egyedi, épített ház is kell. nem lesz egyszerű...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Így készül egy Earfun headset
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Interactive Brokers társalgó
- EAFC 25
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest