Új hozzászólás Aktív témák

  • paolinho

    őstag

    válasz jagr68 #1157 üzenetére

    Nos lassan, ahogy használgatom, sikerül mindent megnézegetnem a full-multi-pro3-026sor-23s_stable_x720-with-extra-settings- advanced-setting-by-tora33 rom kapcsán. Amiket eddig tapasztaltam, azok alapján azt mondanám, érdemes egy kicsit foglalkozni vele.
    Ami teszik benne, hogy tora33 egy kicsit felturbózta a romot. Része lett pl. a Magisk, a Safety.net, az Aroma, és az AdAway is. Beépített egy speciális (haladó) beállítási felületet LeEco Settings néven, amin érdekes beállításokat lehet kezdeményezni a készüléken. Többnyire nem nyúltam hozzájuk, kivéve a Flashlight-hoz, mert engem idegesített, hogy villog a led, amikor hívnak. De ilyeneket tartalmaz még, mint Dolby Settings, Carrier Picker, Resolution and DPI, App permission Management, Crypt your Phone, Scan QR, Restart Options, Battery Calibration, Power Notifications, Ad Blocker, Uninstaller, WiFi passwords, Flashlight, App freezer, és a Sidebar.
    Ez utóbbi viszont tetszik, ezzel lehet oldalról behúzni egy gyors menú sávot.

    Ami a magyar nyelvet illeti, egy kissé hiányosabb (olyan 60%-os), mint korábbi elődje, de ha egy minimális angol tudással rendelkezel, viselhető. De tény, hogy a 023S-rom sokkal "magyarabb", így szinte biztos, hogy ez a rom sajnos nem kapta meg tibcsi0407 fordítását.
    Az akku szerintem egész jól muzsikál vele. Én igazán nem takarékos üzemben tolom, azaz nagy fény, dual sim, állandó wifi, és adatkapcsolat, állandó GPS mellet sok net, kb. napi átlag másfél óra telefonálás, mérsékelt videó nézés, valamint 30-40 perc navi mellett bír olyan 6-6 és fél órát. Ez közel így ment a 23s-sel is.

    A kamera, a navigáció, a telefonálás hangminősége rendben hozza a megszokottnak is mondható formáját, sőt a hívást követően automatikusan bent van a felvétel gombja, ami tudtommal sok embernek fontos igénye.
    Sajnos ma azt vettem észre, hogy a Vezérlő központ alól nem indul a QR-kód olvasó, de a LeEco Settings alól működik. Igaz ide navigálni egy picit lassabb.
    Azt gondolom, hogy összességében jól végzi dolgát, úgy hogy egyelőre marad.

    Egyelőre röviden ennyi.

    (#1158) tthom: olvasva a soraidat, teszteltem egy rövidet az Index-szel, de sem korábban, sem e pár perc tesztüzem alatt én nem tapasztaltam se bug-ot, se melegedést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák