-
IT café
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
válasz Silentfrog #6362 üzenetére
Tippek:
Árammérővel a táp felvett fogyasztását mérted, nem a szalagét.
A szalag nem 36W-ot fogyaszt, hanem jóval kevesebbet. Ha 2.2A-t tud a táp 12V-on, az 26,4W. Ha a LED szalagod 36 helyett csak 26-ot vesz fel, már nincs gond.Az én szalagom esetében bepánikoltam, mert a 3m szalagnak bőven 1A felett kellett volna felvennie specifikáció szerint, de figyelmetlenségből 1A-es tápot vettem. Lemértem a LED szalag fogyasztását, és 1A alatt volt.
Szumma: a LED szalag fogyasztását a táp és a szalag között mérd le, ebből megkapod, mekkora tápra van szükséged.
Bogyó
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest