-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
válasz Dendytv #54741 üzenetére
Nah megcsináltuk de továbbra is ugyan az 70%után már nem tölti hanem applying patches nem tudok ráfelé jönni, hogy mi lehet a baj. Pedig már a tűzfal is ki van lőve! Más tippek?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
válasz Dendytv #65028 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
grimm2015
senior tag
válasz Dendytv #65422 üzenetére
Nem bonyolult dolog, gyakorló vagy MI meccsen könnyen megtanulható. Pl draven fejszedobálása is baromi egyszerű, mivel irányítható, a (leg)jobbak 3 fejszét is tudnak egyszerre dobálni.
https://i.kek.sh/59g8k94Lu6W.jpg(Bár egyik legnagyobb hátránya dravennek, hogy az ellenfél IS látja, hová érkeznek a fejszék)
Ezt ne csináld (Baromi sz@r berögződés, sajnos én ezt tanultam meg elsőnek)
"Csak" egeres, én ezt tornyoknál (még)használom, ott kevesebbet kell a távolságra figyelni, oda vissza mozgás+támadás.
Ennél a módszernél sokat segíthet a támadás hangja, mivel a játék előre haladtával nagy valószínűséggel növekszik a támadósebességed.
https://i.kek.sh/5jliFOyDeF8.jpgEzt csináld.
Ez (sokkal hatékonyabb és könnyebb is), nálam az "A" van támadó billentyűre, és a mozgással felváltva használom, sokkal gyorsabb pontosabb, és a hatótávot is (jobban) kitudod használni. Plusz itt nincs hiba faktor, hogy ráfutsz az ellenfélre, mint a fentinél..
Kombinálható a csak hősök támadása, (nálam oldalsó egérgombon).[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
grimm2015
senior tag
válasz Dendytv #65440 üzenetére
Igen, azt is mondták, hogy megszüntetik az 1hitet, mert elismerték, hogy nem derül ki, melyik fél a jobb. Azóta eltelt egy szezon... És a kezdeti shieldbowot leamortizálták + a lifestealt is.
dpeterfy32
Csak én nem szeretek tankkal játszani... (néhány support kivéve).
Én a vödörsz@rral szeretnék játszani boton...
Kraken+Phantom, és ilyen 60-70 sebzek Ornra, aki 1/0/0 ba van nem tart ki addig a játékidő, hogy megtudjam ölniBattlenet: Grimm#22690
-
grimm2015
senior tag
válasz Dendytv #65478 üzenetére
Én egy bizonyos szintű hős mechanika alatt soha nem láttam értelmét az ilyen videóknak, mivel baromira nem fogod tudni alkalmazni a látottakat, ennek leginkább az az oka, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit csinált. Hiába próbálod leutánozni, hiába is csinálod (szerinted) ugyanazt, akkor sem fog menni. Csak egy példa, az animáció kihagyása.
A tipp/trükköket érdemes keresni, ahol részletezve van, hogyan mit csinálhatsz, és mondjuk gyakorlóba "megérteni", aztán MI-n alkalmazni, hogy később a játékba is tudd.
Gondolom a dupla stack passzívra már magadtól is rájöttél.Battlenet: Grimm#22690
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest