-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz archie17 #15562 üzenetére
Udv a forumon!
En szivesen tolnam veletek (meg igazabol barkivel aki magyar, nem sok magyar jatszopajtasom van ), bar meg az amator szinttol es messze vagyok szerintem (kerek kilenc honapja jatszom ), EUNE-n vagyok en is ugyanezzel a nevvel, bar foleg ejszaka jatszom (ejfel utan), ha te is vagy az ismeroseid kozul barki jatszik ez ido tajt vegyetek fel aztan mokazunk.
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz archie17 #15600 üzenetére
Okes nyugodtan, szoktam nappal is lenni neha ha ugy osztanak be meloban. Hetvegen vagyok napkozben is, meg hetfon is leszek mar 5-tol.
Szerk.: az meg hogy valaki rankedezik meg nem jelenti azt hogy komolyabb szinten jatszik, szerintem.
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz archie17 #18178 üzenetére
Szerintem örüljünk, hogy csak ennyi "nyafogás" van(ami szerintem simán belefér), látnátok a magyar Lol-osok facebook csoportot. Hemzseg az ilyenektől: "Total easy win lenne a meccs, erre az utolsó ember beválaszt egy Sorakat...ADC-nek!!!!" + lvl21esek beraknak 34-11es Ezreal meccseket. Szörnyű, nem is értem minek vagyok én itt fent így visszanézve
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest