-
IT café
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rk_
aktív tag
Riot Facebook oldalán volt, be is tettem háttérképnek! [link]
-
sunnymarcell
aktív tag
-
kexksz
addikt
válasz sunnymarcell #7752 üzenetére
Az nem a Twitch, hanem a streamer miatt van.
-
kexksz
addikt
Chatet nézzétek [link]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz sunnymarcell #7752 üzenetére
Nem kéne zsidózni, már így is tudjuk, hogy unintelligens vagy.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
superecneB
őstag
válasz sunnymarcell #7758 üzenetére
Kis és nagy betű nélkül, írásjelek nélkül, a szabályzat elolvasása nélkül én a helyedben lapos kúszásban húznám meg magam ahelyett, hogy itt hőbörögnék 15 évesen a semmire. Igazán befejezhetnéd már ezt a folyamatos hisztit!
Köszönöm tisztelettel. -
n a x v i L
aktív tag
válasz superecneB #7759 üzenetére
A számból vetted ki a szót .
[ Szerkesztve ]
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
mandin
senior tag
Mondom én, hogy minden hétre jut egy troll
-
Kanczy
Topikgazda
válasz sunnymarcell #7758 üzenetére
Nem én regélek folyamatosan, hetek óta baromságokat, legénykedek mindenki más ellen és hozok rasszizmust egy játék topicjába. Szerintem nálad van a probléma
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
Topikgazda
válasz sunnymarcell #7763 üzenetére
Nem baj, majd hetedikben megtanítják.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyzoliph
csendes tag
válasz sunnymarcell #7765 üzenetére
ha már 5en szólnak le téged 2 héten át folyamatosan, akkor lehet veled van a gond...
-
Talisman
csendes tag
válasz nagyzoliph #7766 üzenetére
oh, dehogy, itt mindenki hülye, csak ő egyedül helikopter
Adelante tormenta!
-
skitzoo
senior tag
válasz nagyzoliph #7766 üzenetére
Én 6 ökör vagyok bocsi.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Kanczy
Topikgazda
válasz sunnymarcell #7765 üzenetére
"twitch az a legnagyobb zsidóság a világon."
Ne nézz már hülyének légyszíves.
"milyen érett gondolkodás."
Ezek után még te?
-
1NST1G8R
senior tag
1920x1080-ban tobbet lehet latni a palyabol mint 1366x768-ban vagy ugyanannyit?
Fortune doesn't favor fools.
-
sunnymarcell
aktív tag
még mindig nem értem mi sérti a kicsi szívedet ebben.
na mindegy, ezt nem is fogom megérteni, biztos te vagy a megtestesült igazság és egyenlőség.
warwick erdősnek jobb vagy solo toposnak?
1NST1G8R: hát próbáld ki. kétlem hogy a nagyobb felbontás játékbeli előnyöket adna, de nem vagyok benne biztos.
[ Szerkesztve ]
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
skitzoo
senior tag
válasz sunnymarcell #7771 üzenetére
Az sérti a kicsi szivünket hogy trollkodsz a lvl 20as accoddal és megmagyarázod mitkell csinálnunk holott közöd nincs a játékhoz. akki ittvan mindenki sokkal tapasztaltabb mint te. (legalábbis nagyrészt)
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
Kanczy
Topikgazda
Ha nem látod a problémát abban, hogy egy etnikumot pejoratív melléknévként használsz, akkor bizony kevesebb ész szorult abba a kis tizenkét éves fejedbe, mint gondoltam, pedig azért ez nagy dolog.
#7770 : Igen, többet lehet látni. Sunnymarcell újabb tévedését olvashattuk.
-
kexksz
addikt
Toposnak.
-
-
Kanczy
Topikgazda
válasz BoneDragon #7779 üzenetére
Mintazállat. 8500 elo, akalival 100% win rate, még akkor is nyerek, ha 0-12 minden csapattársam!
-
1NST1G8R
senior tag
-
BoneDragon
veterán
Hihetetlen szánalmas ez az east. Egy értelmes meccset nem tudok menni komolyan mondom, a lvl 7-es west accomon értelmesebb playereket fogok ki, mint itt. Be is fejeztem eastes pályafutásomat csak azt sajnálom, hogy már elég sok championt unlockoltam... na sebaj.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz 1NST1G8R #7781 üzenetére
full HD nagyon megéri a pénzét, de a HD ready sem rossz, attól függ mennyit szánsz rá.
(#7783) BoneDragon: 2800 RP körül (nem tudom pontosan) tudsz váltani eu west és east között. ha tavaly július előtt regisztráltál, és még nem váltottál, akkor ingyen tudsz egyszer.
store/others
[ Szerkesztve ]
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
1NST1G8R
senior tag
Na akkor most dontsetek mar el vegre, 20rugom mulik rajta.
Amugy nalam az is a HD redi mellett szol hogy pl ha sorozatot nezek ami altalaba HD v BR rip, vagy gagyibb minoseg, akkor az elvileg egy full HD-s TV-n meg rondabb a nagyobb felbontas miatt nem?
[ Szerkesztve ]
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz 1NST1G8R #7787 üzenetére
én speciel 20 rongyot nem szánnék rá, de lehet ez azért van mert diák létemre 20 ezret kapok másfélhavi zsebpénzként.
ezt nem tudja más eldönteni helyetted. te látod a saját anyagi helyzeted, mennyire éri meg neked. ha nemrég nyerted meg az ötöslottót, nem sok az a 20 rugó.
amúgy meg csak league of legendsre szerintem felesleges, nem a grafika miatt játszák, és nem is a grafika miatt lett híres.
-
scream
veterán
válasz 1NST1G8R #7787 üzenetére
Rondábnak rondább nyilván,de mivel előre fele fejlődik általában minden irányzat, így hamarosan a warez sorozatok minősége is javulni fog
Hosszútávra szerintem mindenképpen érdemesebb FullHD-t venni
Amúgy nálam FullHD és WXGA között nem nagyon látok jelentősebb különbséget, max annyi, hogy a HUD többet kitakar kis felbontáson mint a nagyon. Persze ezt lehet állítani, de amit én megszoktam FullHD-n mérete az WXGA-n beállítva kb fel sem lehet ismerni a spell ikonját ...
-
krizoli
tag
Ha van rá pénzed és nem sajnálod akkor legyen full hd. Nekem hd ready-m van amit annó vettem (kb 2 éve) 90 ropiért és a full hd filmeket is nagyon szépen tudom rajta nézni (értem ezalatt hogy nagyon szép és éles a kép) és ha géppel összekötöm akkor is a legnagyobb felbontást is elbírja. Ezt csak azért írom mert szerintem azért eget rengető különbség nincs a full és a ready között, de a legegyszerűbb hogyha mikor megvennéd előtt megnézel egy ready-t és egy full-t is hogy látsz-e különbséget.
-
1NST1G8R
senior tag
1000hala es koszonet, pont erre voltam kivancsi.
@babicsbalu: lehet mar most is HD-ba tolteni sorikat csak nekem a netem miatt nem mindegy hogy egy evadot pl 4 vagy 20 gigaba szedek le. Megsasolom holnap elobe aztan majd kiderul, de szerintem egynek jo a redis is, en speciel azt a 70et is eleg nehez szivvel adom erte.
Koszi megegyszer mindenkinek a javaslatot, matol ez a kedvenc topikom!
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Tettem még 1 próbát, hát ez vicc... Mindjárt törlöm a büdös picsába az egész gamet. 5v4-be kikaptunk mert a szerencsétlen balfaszok egyfolytában amut focusolták akárhogy spammoltam a chatet lese szarták...
Bocs a kitörésért de ezt muszáj volt. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz BoneDragon #7794 üzenetére
rankeden volt? hány elon?
tény hogy a játék tele van agyhalottakkal, de (westen legalább is) 1400 elo felett már értelmes emberek vannak.
-
Kanczy
Topikgazda
Nem szélességben gondoltam, hogy többet látsz, csak könnyebben észreveszed a dolgokat, könnyebb farmolni, ganket előbb észleled, stb... ezek mind eredendően a felbontásból adódnak, legalábbis nekem ez tűnt fel
[ Szerkesztve ]
-
sunnymarcell
aktív tag
-
Kanczy
Topikgazda
válasz sunnymarcell #7797 üzenetére
Jól van, ebben az esetben igazad van
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz sunnymarcell #7795 üzenetére
Én easten nem merek rankedon menni, mert felvágom az eremet a végén Draft pick volt.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz BoneDragon #7799 üzenetére
ez csak egy játék. mi van ha elohellbe kerülsz? legalább a társaid nem fognak hibáztatni ha troll buildra mész . szépen ki lehet játszani a tribunalt, hogy csak egy ártatlan kiscsibének látnak, holott te vagy a megtestesült gonosz.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest