Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    válasz Lokids #46843 üzenetére

    Tessék én kis naív azt hittem ma már plat 4 felé haladok de tévedtem. Összeszedtem egy kisebb loose streaket és most Plat promó és Gold 1 között "lötyögök".
    Volt pár olyan meccs amin akármit lehetett csinálni esélytelen volt.
    Vayne top nálunk, Jayce az enemyben 1:55-nél már meghalt a Vayne :D
    Utána a 3. percben. Elindult felfelé a dzsungeles meghalt mindkettő. Lejött a Dzsungeles botra amit amúgy elég szépen tartottunk megáll bokorban. Simán gankelhető de csak vár. Csak vár.

    És itt most tennék egy kitérőt. Mekkora Murphy már, hogy a mi dzsungelesünk a meccsek nagy részében csak vár a bokorban vagy fail gankeket ad, erre jön az enemy dzsungelese és nyom egy hibátlan ganket és mindenki meghal :D

    Sajnáltam ezt a meccset mert volt egy megbízható csapatjátékos Viktorunk aki azért próbálkozott de hiába volt 4/2-be ha az enemy Jayce topon 15/2-ben volt és ugye ne beszéljünk egy igazán elfeedelt Jayce DMG-éről.

    Na mindegy próbálkozni kell talán ma jobb lesz :D

    Lokids:

    Az Annie-s meccset hogyhogy feladtátok? Elég low stat volt mindkét csapatban (Értsd senki nemvolt 10/0-ban). Ez az a fajta meccsnek néz ki ami még hozható is akár. Egy jó helyezkedés és beszedtek 3 killt rögtön nem olyan drasztikus a helyzet. Bár nemtudom mi történt ezen a meccsen. Vagy, hogy ki nyomta ezerrel a flamelést :D

    [ Szerkesztve ]

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák