Új hozzászólás Aktív témák

  • Hamuuuu

    tag

    válasz Chuzzlee803 #45562 üzenetére

    na ez lehet kicsit hosszú lesz és lehet írok számodra olyat ami nem újdonság,de tanács és tipp mindig jól jön.
    először is tudnám neked mondani udyr, xin,amumu.evelyn esetleg gragas. Ezek elég olcsó és jó jungler karakterek és alacsony lvl-nél nagyon is jól tudnak müködni. Egyaránt tudod őket használni dmg és tank junglernek is.
    Amit ajánlanék neked,hogy először olvasd el mindig az adott champ képpességeinek leírását, csekkold le a passive képességét. Figyeld melyiknek mennyi a cooldown-ja és ez alapján akár ki is alakíthtsz egy rotációt. Nézd meg lolwiki-n,hogy az adott hős képességei miből építi a sebzést. (Pl: volibear hp-ból.) Készíts magadnak jungler masterieseket és runaoldalakat. Ajánlanám,hogy nézd meg egy-egy profi mit használ.
    Úgy építsd a buildeket,hogy az teamfightnál kedvező legyen a csapatnak. Vannak olyan itemek, amik használatával pl.: sebzéscsökkentést adsz a többi hősnek vagy éppen valamilyen ellenállást bizonyos sebzés fajtára. A builded az enemy sebzésének megfelelően építd. (pl,ha tankot épitessz és enemyben nincs ap champ akkor neked nem feltétlen muszáj egy magic resist-s itemmel bővitened. Vagy ha enemy team nem igazán tankos akkor a teambalance-t a te dmg-l is ki tudod egyensúlyozni, tehát építs kicsit többet dmg-re és ellenállás hybridre.
    Figyeld mindig a lane-ket és azt,hogy épp merre jár az enemy junglere, és jelezd is a csapatnak ezt. Ebben segit az, ha próbálsz wardokat kiszedni és wardolni is. ha enemy jungelébe raksz 1-2 wardot még jobb, mivel növeled a visiont. Illetve egy gyors rajtaütéssel előnybe is kerülhetsz(ha alacsony hpn van pl)
    Gankeket úgy alakítsd,hogy ne legyen közelben az enemy junglere és figyeld azt is,hogy a midesük ne roam-ljon oda ahol épp gankelsz.
    Ha assasint játszol akkor próbálj meg ne a frontline-ban lenni,hanem inkább adc-t vagy a legpapírabbat gyorsan kiikratni és utána segiteni tovább azon pl akin a focus van,hogy ezzel is előnyben legyen a team.
    Játékmenet alatt ne legyél rest átnézni és kiszedni ott is a farmokat. Persze ahol több creepből áll egy farm, mindig hagyj egyet. Ezzel növeled respawnját.
    Gankelj pl,ha adc egyedül marad enemyből, ha valahol alacsony hp szinten vannak. Persze ehhez kell az adott lane helyes reakciója is.
    Farmold te is,ne csak gankelj,mert lvlben is tartanod kell magad.ráadásnak buffok amiket kapsz seokat jelentenek farmolásnál és fightban is. Lehet csak 100dmg-t tol ki a buff,de kell az is.
    Midesnek ha kell mindig áldozd be a bluebuffot.
    Próbáld meg kialakítani magadnak,hogy te milyen jungler champet milyen másik jungler champel tudsz counterelni. Fontos,hogy ne csak 1 mained legyen,mert gyakran bannolnak jungler champeket.
    Gankeknél próbáld meg átgondolni, hogy lehetne legjobban kivitelzni és ha nem vagy biztos teljesen,hogy az adott szituációban jól jöttök ki akkor hanyagold vagy várj. Sajnos sokan csak arra mennek,hogy 100kill-je legyen és ráront az ellenségre,majd csinál egy szép feedet,kezdeni nem nagyon tudsz vele semmit. Ez mentalitás és inteligencia hiány. Szétpusholnak egy lane-t és várják,hogy gankelj....torony alatt persze
    A másik,hogy farmolni nem tudnak vagy teljesen trollitemeket kezdenek el. Vagy épp fogalmuk nincs,hogy az adott karekternek a képességei mit is csinálnak.Az neked is sokat segit,ha ismered a legtöbb champ képességeit.
    Végül zárásképp mondanám,hogy ne csak junglert játsz,hanem mindegyiken próbáld megtanulni az adott lane dinamikáját.
    Ez tényleg hosszú lett :)) :DD :D

    "A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

Új hozzászólás Aktív témák