Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    Kis tapasztalat megosztás :)
    Hátha okul, tanul vagy csak szívesen olvasgat ilyen sztorikat :)
    2015 Szeptemberében kezdtem az akkori lakótársam beszélt rá.(Ő 3 éve lolozott akkor). Mindig ki akartam próbálni de úgy voltam vele most megint egy új játék egy halom tanulnivaló meg már 5-6 éve futott már. Az első hős amit kipróbáltam Malphite volt. Nagy tudásommal Ultival farmoltam :D. Utána saját ACC és elkezdtem botok ellen. 1-2 nap múlva megnéztem egy LOL-os videót melyben Huni épp Hecarimozott. Megtetszett a Champ megvettem és vele mentem fel 30-ra. Nem bírtam várni 10 besorolót lementem azonnal melyből 8 Win - 2 Loss után Silver I-be dobott. Valamilyen csoda folytán felmentem Gold 4-ig és visszaestem Silver 3-ba(ezzel zártam S5-öt). Ezután nagyon sok normál meccset mentem (kb 600-at 2 hónap alatt). Jött egy Fun ötlet, hogy csinálok egy Smurf karit, a cél sok normál win volt nagyon kevés Loss-szal. 15 - 2 ben voltam Smurf karival és azt vettem észre, hogy egyre nehezebb dolgom van. Rito dobta ellenem a Smurfösöket ezerrel :)
    Végül mire 30 lettem 68 Winem lett 41 Loss-szal. És amit feljebb írtam ranked tekintetében na igen az a helyzet most. Amúgy Level 25-26 környékén már átlagos volt enemybe meg saját Teambe a platos és diamondos playerek.

    Batai15 te mit csinálnál egy Pantheonnal Boton ha ő lenne az ADC te meg a Support és 9 percnél lenne 4 farmja? Amikor kicsit normálisabb a csapat semmi gondom nincsen.

    Az Acclopó oldalakról kicsit. RP aranyárban megy... Aki feltölti az rögtön el is költi Skinre vagy amit akar... Még ha nem is , senki nem tart több ezer RP-t egy accounton. Ha felhasználónevet és jelszót viszik kikér az ember újat. Ha E-mailt is viszik a Support néhány kérdés után visszaszolgáltatja neked. Szóval ez nem egy WoW vagy Metin ahol belépnek leveszik a kardod és kezdheted előröl.

    Az account eladó oldalak igen valöszínüleg Botok húzzák fel. De pl.: Lolskinshop az érdekesen nyomja :) Olyan Accot is árult melyen 650 Skin volt egy halom ritka skinnel + 1 millió RP :D Azt hogy ?

    [ Szerkesztve ]

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák