Új hozzászólás Aktív témák

  • zsotesz81

    senior tag

    válasz _ATi_1 #2958 üzenetére

    Sziasztok!

    Ha esetleg valakinek még lenne olyan problémája mint ATi_1-nek (vagy nekem), akkor érdemes ezt is megpróbálni:

    A Vista telepítése során szerencsétlen esetben, felismeri a tunert, viszont pl. a WinFast TV2000XP Expert esetében csak félig telepíti hozzá a driver-t. Egy Conexant 2388x tunert és a winfast tv 2000 xp expert wdm video capture-t. Egy "ismeretlen eszköz" marad telepítetlenül. A két telepített eszközt nyom nélkül távolítsuk el, és ha sikerül elérnünk, hogy újra meglegyen a három ismeretlen eszköz, töltsük le az aktuális Vista driver-t a driver oldalról, csomagoljuk ki valahova, majd manuálisan telepítsük egyenként az eszközöket, forrásnak a kicsomagolt driver mappáját megadva. Ha a Vista minden áron a saját driver-ét akarja visszarakni, segítség lehet, ha letöröljük a c:\windows\inf\ mappából az összes "cx" kezdetű fájlt, de minimum a "cx88tune_ibv32.inf"-et. Persze, miután jogot szereztünk a törléshez. Ha mindhárom eszköz(tuner, capture, crossbar) sikeresen feltelepült, mehet fel a PVR2 is.

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!