Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz bzoley #1306 üzenetére

    Ez a felirat belekerül a felvételbe, vagy ottmarad a képernyőn valameddig, vagy csak felvillan?
    (Azért kérdezem, hogy régebbi xmltv-t rakjak fel, vagy csak 1 pillanatig van, és akkor inkább az újat)

    Felraktam drivert és PVR2-tőt, adaptív kereséssel szépen begyűjtötte a TV-csatornákat, aminek nem volt hangja, de olvastam a topicot ;) így lehúztam a dvd-olvasóról az audiokábelt, átdugtam a Globalra és láss csodát megjött a hang :C Ha jól olvastam alaplapinál a PVR2 némítási és hangerőszabályzási lehetősége nem működik?

    És akkor a gondok: FM-részt hogy tudom rávenni, hogy a upc-s kábelről vegye a rádiók jelét, és ne az FMantennacsatlakozón akarja begyűjteni?

    A videófelvevőrész most DVD-beállításon van, ez elég jó minőség sorozatokhoz, vagy állítsam mpeg1 (2?) re ami nagyjából a legjobb minőség és aztán külön programmal nyomjam be DivX-be, esetleg tud használni külső codec-et a PVR2?

    (Kerestem a topicban de ezekre nem találtam választ:R)

    És még valami, bár ez félOFF: Mediaplayer11 mindenáron érvényesíteni akarja magát, illetve az XP-t ellenőrizni, így aztán nem fut és nem tudok videókat visszanézni, le lehet ezt a sz.rt takarítani valahogy?

    [Szerkesztve]

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    őstag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!