Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz #41635072 #9034 üzenetére

    Ugyanezt latom. Rendszdresen nezem az ingatlanokat, ami korabban 32M volt (jo helyen, jo allapotban, nagyobb alapterulet) azokat most 48-55M kozotti arszinten latom ujra. Gyerekek, mivan?? Ok, budapest fizetesi szi tje es a munkalehetosegek jobbak, de nekem nem jott ki meg a matek, hogy ha pesten keresek 2-3* annyit, mert szakman belul szerintem ezek a max elerheto szorzok, akkor miert is eri meg 8* dragabban lakast venni (igen, megyeszekhelyen is lehet 4M ert csaladi hazat talalni)
    Es ezek full ugyanazok a lakasok, ami par eve panelek 8M ert mentek, ma 21-22ert....csak az nagg riziko, hogy par ev alatt ugyanigy lemehet az aruk.

    Epitkezesnel detto, perpill pest hataran belul 60M a kinalat alja olyan haznak, amit 3-4eve meg kevesebb mint feleennyibol ki lehetett hozni (a telekarak kozben 3-4* aron mennek pl XVIII kerben, es az alap epitesi koltsegek is 400e/m2 felettrol indulnak, par eve 250e korul volt.)

    En nagyon kivancsi leszek, mi tortenik ha moccan valamit a kamatszint, es rajonnek a nepek, hogy 20M hitelt vettek fel egy panelra, amire visszafizetnek 30at, de a valosagban er 13-15t ha epp el akarja adni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák