Új hozzászólás Aktív témák

  • petyus_

    senior tag

    válasz mobal #11629 üzenetére

    Szerintem arra nincs biztos megoldás, hogy ne járj rosszul. Ha csúszik, akkor nem tudsz mit csinálni.

    Mi pont egy éve kötöttük meg a szerződést (előszerződés), sikerült 10-90-ben megállapodni, tehát a 90%ot csak akkor fizetjük, amikor már ténylegesen költözünk is. Mi nagyon jól jártunk, azóta az árak mennek fel, (a mi lakásunk ára közel 10%ot tavaly óta) amit veszünk, azt pedig ugye a szerződés rögzíti.

    Egy éve azt mondták, hogy minden jól halad, idén február vége, március elején elvileg költözhetünk, végszerződés pedig ősszel, novemberben. Most ugye január van, végszerződés még nem volt, most azt az infot kaptuk, hogy február elején végszerződés, költözésre nem mondtak semmit (két ház is épül most egyszerre, a miénk készül el később, a másiknál decemberi költözésről volt szó, most remélik, hogy március lesz, elég sokan már albérletbe kényszerültek, vagy visszabérlik a(z eladott) saját lakásukat).

    Én OTP Ingatlan építtet, tehát nem egy garázscég, ahol elfogy a pénz. Azt hallottam, a csúszás egyik oka, hogy a burkoló csapat egyik napról a másikra felmondott, és nem is találtak egyből helyettük, szerintem erre nem tudsz felkészülni.

    skristof: nálunk először 10-40-50-et akartak (40% a szerkezetkész állapotnál), és a legtöbben így is kötötték meg a szerződést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák