- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityus
csendes tag
Mobil rackba WD10EZEX 1TB-os merevlemezt használok, amelyik kifogástalanul működik Win 7 alatt. Vásároltam egy ugyanilyen merevlemezt, de ezt a mobil rackba téve az eszközeszelő /lemezmeghajtó látja, de az intézőbe nem látható. Mit tegyek, hogy használni tudjam, mert így formázni sem tudom?
-
Pityus
csendes tag
Köszi a segítséget!
A következőt találtam a Lemezkezelőben: Egy vinyó ábrában piros nyíl lefelé, Lemez 2 ismeretlen 931,51GB, Nem inicializált. A nagyobb téglalapban pedig: 931,51GB, Nem lefoglalt.
Mit kellene a továbbiakban tennem, hogy ezen változtassak? Bocsi, de ezekhez a dolgokhoz nem értek. -
Pityus
csendes tag
válasz Pityus #16011 üzenetére
Most vettem észre, hogy az első négyzeten jobb gomb, és lehet inicializálni. (Előtte a téglalapon próbáltam).
Itt két alternatíva van:
- MBR ( fő rendszertöltő rekord )
- GPT ( GUID particiós tábla)
Erősítsetek meg abban, hogy az MBR a jó, mert nem szeretném elcseszni a számítógépemet.
A meghajtó betüjelét automatikusan adja, vagy azt is meg lehet adni valahol? -
Pityus
csendes tag
Inicializáltam, de így sem látom az intézőben. Ezután kiválasztottam a Konvertálás dinamikus lemezzé, de így sem látható az intézőben. Egy felkete csík van a téglalap tetején. A többi meghajóknál kék csík látható. A lehetőségek: visszakonvertálom alaplemezzé, vagy GPT lemezzé. Pipa vagyok, mert erre a vinyóra szerettem volna biztonsági mentéseket végezni.
-
Pityus
csendes tag
válasz King Unique #16015 üzenetére
Köszönöm!!! Eddig nem kellett merevlemezt particionizálnom, de ahogy javasoltad már sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest