Új hozzászólás Aktív témák

  • verser233

    senior tag

    válasz Laza... #38642 üzenetére

    Valami ilyesmi választ vártam, köszönöm!

    Viszont akkor nagyon de nagyon nem értek valamit!

    Rendeltem egy telefont a xiaomishopon, német raktárt választottam és hozzá 38 dolláros DHL-t kértem kiszállításnak. Július elsején kifizettem reggel. Másnap mikor rákérdeztem, hogy mikorra várható, hogy átadják a futárnak, kaptam egy tracking számot.

    Wed, 02.07.2014 05:09 h Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: )
    Wed, 02.07.2014 05:09 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center

    Most kíváncsiságból felhívtam a DHL-t és azt mondta az ügyintéző, hogy ezt a csomagot a DHL át fogja adni a Magyar Postának és a postás fogja kikézbesíteni :F

    Na most ebben az a probléma többek között, hogy megadtam címnek Corvin Plázat, második emeletet, mert az elkövetkező pár hétben itt leszek napközben többször is. Múltkor is így tettem egy másik rendelésemnél (de az Kínából jött, teljesen más shopból rendeltem), és nem volt probléma akkor valóban a DHL jött és előtte felhívott én meg lementem oda ahova mondta, gondoltam most sem lesz másképp :F TEhát, ha most a postás hozza ő nem fogja tudni hol keressen mert nem fog felhívni és csak egyszer kísérli meg a kézbesítést és ha nem veszem át akkor lerakják valami VIII kerületi raktárba, és mehetek én oda érte. Ezért kérdeztem csak, mert nekem ez így most nagyon fura.

    [ Szerkesztve ]

    https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek

Új hozzászólás Aktív témák