Új hozzászólás Aktív témák

  • Wyll

    őstag

    Sziasztok!

    Storytime:

    Rendeltem egy pulcsit még szeptember az amerikai Teespringtől. Az ára 30$, plusz a szállítás még 10.5$, szóval összesen 40.5$. MasterCard kártyával fizettem, https oldal, minden oké. Előbb a Teespring oldalán láthattam, hogy hol tart a pulcsi nyomtatása, utána a USPS oldalán tudtam nyomon követni, hogy hol a postai csomag. Viszont ez csak az USA-n belül érvényes követés, így csak Chicago-ig láttam a csomagot. Vártam, vártam, de a lényeg hogy nem érkezett meg. Sem a csomag, sem pedig postai értesítő róla. Érdeklődtem telefonon a postánál is, utánanéztek nekem a vámon is, de az lett, hogy "nincs csomag a rendszerben ilyen névvel és címmel".

    Írtam a Teespringnek, nagyon készségesek voltak, kérdezték, hogy resend vagy refund? Mondtam, hogy akkor legyen resend, hátha még befér a karácsonyfa alá. Erről is megkaptam az automata email értesítőket, hogy legyártva, elküldve, USPS tracking number, de megintcsak az usa-n belül volt érvényes maga a nyomkövetés, és megint csak ültem, vártam, és nem történt semmi, sem csomag, sem postai értesítő. Megint felhívtam a postát (ahol ugye, hiába a tracking number, az amerikai tn itt Európában már nem érvényes), a kisasszony kis időt kért, utánanézett nekem megint a vámrendszerben is név-cím alapján, és megint semmi eredmény...

    Most kaptam egy levelet a Teespringtől, hogy:
    - a cserecsomagom visszaérkezett hozzájuk (!! végre valami infó)
    - a csomag címkéjén megfelelő cím szerepelt, azaz az, amit én is megadtam
    - és hogy ezen a ponton már nem áll módjában újra elküldeni nekem a csomagot
    (mondjuk ezek után nem is csodálom)
    - és hogy full refund lesz, amit elvileg 2-3 munkanap alatt meg is kell hogy kapjak

    Tanulság:
    a Teespring teljesen korrekt cégnek tűnik. Tájékoztattak, válaszoltak mindig, felajánlottak, választhattam, stb. Még ha a pénzem is megérkezik, akkor maxrespect.

    Kérdés:
    Hol van a hiba a gépezetben????
    Hozzám gyakorlatilag semmilyen Magyarországról vagy Európából származó infó a csomagról nem jutott el. Az amerikaiak mossák a kezüket, és úgy érzem jogosan, mert ők tényleg minden tőlük telhetőt megtettek. De most akkor hol az első csomag, és miért fordult vissza még a második is?!?! :F Egyszer még azt mondom, hogy oké, megesik, nade kétszer?! Nem értem, hogy történhet ilyen. Ennyi erővel az ember semmit ne akarjon postán szállíttatni... Vicc kategória. Valaki nem sejti hogy mi történt?

    Még arra gondoltam, megkérdezem a céget, hogy nem tudnák-e international tn-nel küldeni a csomagot, vagy hogy az mennyi lenne még pluszban, de nekem úgy tűnik, hogy ez náluk nem egy cizelláltan kidolgozott opció...

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

Új hozzászólás Aktív témák