Új hozzászólás Aktív témák

  • petya0426

    tag

    Sziasztok.
    Szerettem volna a Geekbuyingról rendelni egy Blackview Jk809 telefont, de megakadtam a DHL-nél. A rendelés első lépésénél még a 8.63$-t írta DHL díjként, viszont a következő lépésnél már összesen 45$ -t kért szállítási költségként.
    Mint utóbb kiderült, azért , mert állítólag a DHL "tanyának" tekinti a városomat (Siófok) , s mivel a "tanyára" szállításnak plusz költségei vannak, ezért +37$ -t kér. Persze így nem rendeltem meg, de mindenképpen szeretnék valami megoldást.
    Nagy nehezen rá tudtam venni egyik szolnoki ismerősömet, hogy hadd rendeljem hozzá a telót, ő meg majd postán feladja ide Siófokra, de az a helyzet, hogy Szolnokra is ugyan ennyiért tudom rendelni..
    Megnéztem a DHL honlapjáról letölthető pdf fájlt, tele van apró kis falvakkal, ahová simán szállít a DHL, bezzeg nagyobb városokba valamiért nem.
    Néztem a banggood oldalt, nekik ha minden igaz van angliai raktáruk és ilyen telójuk is, de a biztonság kedvéért rájuk kérdeztem e-mail-ben.
    Minden esetre érdekelne a véleményetek erről a banggood oldalról, vagy arról, hogy hogyan oldjam meg a telefon megrendelését. Nem akarok hónapokat várni rá, ezért szeretném gyorspostával.

Új hozzászólás Aktív témák