Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak egy kérdés, kimész 3 évre, dolgozol mint a hülye, tömegszálláson laksz, szar kaját eszel, nem jársz sehová, hogy a végén meglegyen a kitűzött összeg.
Megvan a pénz, megveszed a lakást, aztán mi történik?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kenny123
addikt
Szia!
Picit laikusként : Több pozitivumot hallottam, olvastam erről az oldalról anno amikor Angliában gondolkoztam:http://londonimagyarok.hu/
Ha az angolod annyira nem jó, akkor miért nem esetleg picit közelebb nézelődsz? Németeknél szokott menni a raktári munka, hallottam hogy szoktak keresni embert, csak kell egy kis kezdőtőke. Ex-munkatárs haverja kb fél éve van kint, szállást biztositanak (vagy albérletben segitenek), mintha úgy rémlene 1600 pénz körül kap pakolgatással. De olyat is hallottam sajnos hogy kivitték a srácot "fix" munkára, szállással, stb. A szállás tömve volt, 2 éjszakát kocsiban aludtak, +1 éjszakát próbálkoztak a szálláson, digók meg szétlopkodták őket. Inkább hazajött.yo
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest