-
IT café
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
-
Calogero
addikt
Baleseti adó
Egy módosító javaslat pontosított a baleseti adóra vonatkozó rendelkezéseket, többek között egyértelműsítette. Hiába kezdődött a január elsejei hatályba lépés előtt a biztosítási időszak, az új adót csak az életbe lépés napjától kell befizetnünk. Emellett túlmenően rögzíti a módosított tervezet azt is, hogy az adó gépjárművenként egy napra legfeljebb 83 forint/nap, azaz évente 30 295 forint – szökőévenként, mint amilyen a 2012-es is lesz, 30 378 forint – lehet.
-
Kickass
őstag
Üdv szakértők!
Tényleg érdemes most átkötni jövő évközi évfordulóra is vagy ez megint csak valami ámítás?
-
Atomgeszi
veterán
Megkérdeztük, azt mondták ,hogy így nem lehet, hogy felmondjuk. Csak jövőévtől lehet váltani. Akkor nem értem mi ez a dec1-es határidő itt a neten. :/
Neten hol érdemes megkötni ahol adnak akciót(valamiből kedvezmény esetleg utalvány)?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Ja, 1 évre oda kell kötni. Azt mondta , hogy ez 3 évvel ezelőtt megszűnt. Max akkor,ha eladnánk akkor lehetne ugye.
Ez a hülye netrisk.hu nem enged regisztrálni mert , hogy ilyen felhasználó már van, holott nincs is. -.-Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Calogero #808 üzenetére
Akkor ezek szerint át****
Na igazából, a K&H-nál most 18 és az Uniqa-nal lenne jövőre 14. Nem tudom megér-e 4 ezer ft-ot ez a sok hajcihő.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
tomcsi23
veterán
Nem valami rugalmas ez a k&h. Felhívtam, hogy megkaptam a tervezett díjat, de esetleg alá lehet-e menni, mert máshol jóval olcsóbb. A telefonos kisasszony kiszámolta ugyanazon értéket, amennyire az újrakötéssel jön ki az alkuszoknál. Azt mondja, ennyi kedvezményt tudnak adni. Oké, akkor viszlát.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Atomgeszi
veterán
Hát ugye új szerződést kellett kötni, és akkor most 18, és most rámentem ,hogy biztosítóváltás és az uniqától nem jön már ki a 14 ezres ajánlat, csak 16 ezer valamennyi.
Egyébként netrisken kötöttem, bescanneltem a megbízást és az adásvételit, ez nekik elég?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
kircipeti
senior tag
Udv!
A K&H oldalan probalta mar valaki az online biztositaskotest? A legvegeig jutok csak el mindig, de ott nem kuldi el a kerelmemet. Probaltam FF es IE alol is. Tipp valakinek?
-
tomcsi23
veterán
Ennyit találtam:
Elektronikus ügyfélszolgálat kedvezmény
Ha vállalja, hogy biztosítóval a szerződéshez kapcsolódó teljes kommunikációját a biztosító online ügyfélszolgálatán keresztül fogja intézni, akkor jogosult ezekre a kedvezményekre. A kedvezmény érvényesítésnek feltétele a biztosító weboldalán történő egyszeri regisztráció is a saját ügyfélmappa megnyitásához. További feltétel, hogy megadja az e-mail címét és/vagy mobil számát a biztosítónak.
Az elérhető maximális kedvezmény mértéke és feltétele biztosítónként:
Uniqa - 25%
Szerződő regisztrál a www.uniqa.hu oldalon, és MyUNIQA szolgáltatási szerződést köt a gépjármű felelősségbiztosítási szerződés megkötésével egyidejűleg, vagy ha ez nem lehetséges, úgy a regisztrációra, illetve a MyUNIQA szerződéskötésre felhívó e-mail megküldésétől számított 8 napon belül. A kedvezmény igénybevételének alapfeltétele érvényes, a kapcsolattartásra alkalmas e-mail cím megadása.
(#817) kircipeti: alkuszon keresztül esetleg
-
tomcsi23
veterán
válasz tomcsi23 #818 üzenetére
Végül az uniqa lett. Olyan ajánlatot dobott az oldal, amit eddig nekem nem (a köbe és astra közé), ráadásul egyforma lett a díj az éves és negyedéves ütemezéssel is. Gondolom, hogy valami bug lehetett az alkusznál, de jóhiszeműen elfogadtam az ajánlatot iziben.
Majd kiderül, milyen lesz az uniqa elektronikus rendszere, de ahogy néztem, annyit kell vállalni, hogy mindenféle változtatást, bejelentést, doksi letöltést ott lehet csak megtenni, nem küldözgetik postán. Amúgy a társasággal meg voltam elégedve, csak aztán elszálltak az árral. Viszont most újra itt leszek, hadd örüljenek.Ja, tesómnak tudnak spórolni 25 pénzt, jön ő is.
K&H beszopta, 3-an voltunk nála, mind váltunk.
-
Drizzt
nagyúr
Amikor átírom a kocsit a nevemre, okmányirodába ha online kötöttem a szerződést, elég az a papír a kötelezőről amit a végén le lehet tölteni? Vagy meg kellene érkezzen valami egyéb is postán?
I am having fun staying poor.
-
prmcsk
addikt
Fiúk.
Tavaly az astrához kötöttem, mert ott volt a legolcsóbb. Kitöltöttem most is a kalkulátort és megint az astra a legolcsóbb nekem azzal az opcióval: ha nem váltok.
Ha ugyanannál akarok maradni, mint tavaly, akkor ugye semmi teendőm nincs, mert a biztosításom automatikusan meghosszabbodik ?
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
tomcsi23
veterán
Nem feltétlen, mert ettől még a társaságnak is joga van felmondani 30 nappal előtte. Ha ezt nem teszi meg, akkor automatikusan meghosszabbodik.
(#824) Drizzt: igen, elég a kinyomatott ajánlati igazoló, amíg megküldik a csekket vagy a saját igazolójukat.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz tomcsi23 #829 üzenetére
Én is, csak gondoltam regisztrálok, aztán a nagy eszem miatt már nem voltam benne biztos, hogy sima 8 napon belül kell, vagy csak a levél után
Az uniqa feltételeit meg meg se találtam, annyira jó az az oldal.
Eladtam a lelkem az ördögnek asszemDe azért kösz a megerősítést!
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
tomcsi23
veterán
Ehune.
Plusz az alkusznál írják, hogy Szerződő regisztrál a www.uniqa.hu oldalon, és MyUNIQA szolgáltatási szerződést köt a gépjármű felelősségbiztosítási szerződés megkötésével egyidejűleg, vagy ha ez nem lehetséges, úgy a regisztrációra, illetve a MyUNIQA szerződéskötésre felhívó e-mail megküldésétől számított 8 napon belül.
Majd meglátjuk, anno normálisak voltak.Ja, meg már felkerült az alkuszhoz is, az az apróság, ami miatt jogosan kaptam meg a kedvezményt, s már azt hittem, bugos az oldal (érdekes, hogy uniqáék nem is tudnak róla, ma beszéltem egyik nőcivel telón). Tavaly is, meg most is jól jártam, hogy nem az első héten kötöttem meg.
(#831) Manitou : K&H-nak biztos túl jól megy már. Köbe nem gyerebe, bár itt is az nyer az uniqa előtt pár ezressel. Előtte Uniqa volt, most K&H, majd vissza Uniqa.
-
-
-
bocsika
aktív tag
Hali
Fateromnak váltok a Groupama Garanciától az Allianzhoz. Eddig fizetett 16 ot. Küldtek neki 11.2 ről ajánlatot. Alkuszoknál újrakötve 9. De 6.5 az Allianznál. mert nem akar emailgeztni velük. Neki minden levélben kell. A promóciók sem érdeklik.
Naszóval az Allianz oldalán végignyomtam kalkulációt és a szerződéskötéses részt. Dobott egy Ajánlatot. De semmi rendes tájékoztatót nem találtam hogy most végeztem vagy csinálni kell-e még valamit. Pl.: Kell valamit küldeni a Groupamának hogy jövőre nem velük, vagy elintézik egymás között? -
-
-
Calogero
addikt
Pff remélem 1 évet még kibír...
Mi most kötöttünk oda..... mert ő adta a legjobb ajánlatott.Uniqua, Allianz, Generali, K&H-nál úgy gondolták hogy édesapám 59 évével 40 év károkozás nélküli vezetéssel (több min 1 milla km) nagyobb kockázatot képvisel egy megye székhelyen, mint egy fiatal friss jogosítvánnyal rendelkező hím nemű egyed.
-
Calogero
addikt
válasz Avicularia #846 üzenetére
Nem egyesület az 100%.
Lauda: Remélem nem találkozok senkivel, se saját és se más hibájából.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Hmm kelés után lehet hívni az alkuszt hogy olyankor mi van ha az alvázszámot nem tudom beírni mert nincs elég férőhely. Az utolsó 2 karaktert nem engedi beírni.
Magamnak már megkötöttem, apukáméval szenvednék..► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Huawei P20 Pro elado
- ÚJ Bontatlan Yenkee Katana Mechanikus (Blue Switch) RGB Gamer billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest