Új hozzászólás Aktív témák

  • FuRiONight

    őstag

    válasz energy4ever #4840 üzenetére

    Én is igy voltam ezzel a kérdéssel.

    Úgy kezdődött, hogy eladtam a pc-met majd vettem xbox 360-at.

    Rájöttem, h számomra kell a pc, ezért kijátszottam az exclusive cimeket, majd vettem pc-t, előtte persze eladtam a xbox-ot.

    Majd 3 évvel később vettem egy ps3-at, aminek az árából eredetileg a pc-met fejlesztettem volna.

    Nem bántam meg, volt egy közepes pc-m és egy ps3-am. Jókat játszottam, felejthetetlen élményeket okozott (God of War sorozat, Ratchet and Clank, killzone 3 stb.)

    Aztán bejelntették az új konzolokat.Előjött a tipikus konzol vs pc. Melyiket, miért stb.

    Minden mellett megvolt az érvem, sőt 5 évre előre kiszámoltam, hogy melyik is érné meg jobban: végül arra jutottam, h hiába olcsóbbak a játékok pc-n, a gépfejleszéssel ugyan ott vagyok, ahol a part szakad.

    Végül a pc-t választottam, leginkább a multifunkciónálitása miatt, nem kell aggódnom a tört játékok miatt (ha olyan kipróbálom majd megveszem, ha tényleg tetszik, de mivel csak és kizárólag multis cimekkel játszom, ez igazán nem érint).

    Szóval megvettem az adatlapomon található pc-t. Nem bántam meg, de az biztos, h ha nagyobb lesz a játékkinálat, akkor én is beszerzek egy új konzolt.

    "Minden konzolosnak van pc-je (akár laptop, nem lényeg, h gamer pc legyen), de nem minden pc-nek van konzolja." :)

    Rengeteg jó játék van pc-re, talán most ez az egyik legjobb időszak. Én a helyedben meghagytam volna a pc-t, és a vga-ból "csak" 2-öt hagytam volna meg, és lett volna egy új konzolod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák