Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz CsiguszMaxim #3307 üzenetére

    nah akkor nézzük sorban:)
    1. a tertozékokon kivül semmi...a sima packhoz jár egy joy(vezetékes) aztán annyi.
    Mindenképp a premiumot vedd mert ahhoz jár 1 joy(vezeték nélküli) azthiszem 1 havi gold előfizu Live!-ra...a simához csak silver jár...továbbá kapsz HD kábelt..headsetet és 20gigás vinyót..erre ment..a simához venned kellene memokarit és akkor már kb ugyanott vagy viszont az csak 64megas ez meg 20 giga...és ugye a többi extra is ottvan ami plussz zsé lenne.
    a elite ugyanaz csak fekete és mégnagyobb vinyo:)

    2. pl menteni...Live!-tól erre tudod leszedni a demokat...zenét képeket videokat stb tárolhatsz rajta. használni pofonegyszerü...rálököd a gépre és kész:)

    3. Online jáccáshoz kell net és Gold előfizu..a silver jár mindig...viszont azzal nem elérhető az online móka..azzal csak a Marketplace dolgokat éred el..ingyenesen leszedhető tartalmakat ha így jobban tetszik...a gold annyival tud többet hogy enged játszani viszont az fizetős:)

    4. a Boxnak sok gondja van..melegedés pl...ezt ugy lehet orvosolni hogy olyan helyre rakod ahol minden irányba legalább 30cm van hogy a levegő árjárja..persze ez a hely is minnél több annál jobb:)
    a többi problémára nincs megldás:DD

    5. a flashelés azt tudja hogy viszi az irott gamekat a gép..nem ajánlatos mert ugye van pár gondja a Boxnak és a Flashel elvész a gari.

    ha 50hz-stv-d van és veszel boxot akkor arra figyelj játékvásárlás közben hogy néhány game only 60hz..tehát nem indul 50hz-s tv-n:) szerencsére elég kevés game ilyen de van:)

    remélem mindenre sikerült választ adnom...megyek is és megsimizem az enyémet nehogy elhanyagolva érezze magát:)

    bármiféle kérdésed van bármiféle géppel kapcslatban amit felsoroltam nyugodtan kérdezz..:)

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák