Aktív témák
-
dr.hard
csendes tag
Hali!
Egy nagy piros pont Black Dragon kollégának! http://hardverapro.hu/tag/black_dragon.html
Vettem tőle egy Roccat Sota egérpadot. Minden rendben zajlott. http://hardverapro.hu/apro/roccat_sota_elado/hsz_1-50.html
Köszi! -
dr.hard
csendes tag
Piros pont killer93 kollégának. [link]
Vettem tőle 1GB Kingstone DDR1 400-as memóriát.
Előre utalással rendeztem, ő pedig nagyon gyorsan eljuttatta nekem.
A ram jól műxik, még egyszer Thx! -
dr.hard
csendes tag
Hatalmas piros pont Edei88 [link] kollégának.
Ezt vettem tőle: Gigabyte GTX 460 OC2 1GB (sajnos nem találom a hirdetést, így nem tudom belinkelni)
Előre utaltam a pénz ő pedig becsülettel elküldte nekem, annak ellenére, hogy sajnos a postaköltség nem a tervezettek szerint alakult. Mindenkinek ilyen eladót kívánok!
Köszi a jó ki vga-t -
dr.hard
csendes tag
Egy nagy piros pöttyöt küldök [link] kollégának. Vettem tőle és 500 Gb-os Seagate HDD-ét, előre utaltam a pénz és még oda sae ért a pénz, de ő már fel is adta. Nagyon korrekt megbízható partner, csak ajánlani tudom. Köszi a jó kis vinyót
-
dr.hard
csendes tag
Egy nagy piros pöttyöt küldök LEC [link] kollégának. Vettem tőle és 500 Gb-os Seagate HDD-ét, előre utaltam a pénz és még oda sae ért a pénz, de ő már fel is adta. Nagyon korrekt megbízható partner, csak ajánlani tudom. Köszi a jó kis vinyót
-
dr.hard
csendes tag
Egy nagy piros pöttyöt küldök LEC kollégának. Vettem tőle és 500 Gb-os Seagate HDD-ét, előre utaltam a pénz és még oda sae ért a pénz, de ő már fel is adta. Nagyon korrekt megbízható partner, csak ajánlani tudom. Köszi a jó kis vinyót
Aktív témák
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest