Aktív témák
-
The DJ
addikt
-
Abuu
csendes tag
Kéretik egy piros pontot bejegyezni
Whaazzup mesternek a Samsung T240 üzletért. -
MDanny
senior tag
Piros pont jár a következő fórumtársaknak a zökkenőmentes lebonyolításért és mert állták a szavukat:
- intruder3.0
- fkaresz
- kts88[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
triklin
tag
Hatalmas Piros pontot kérnék Bici Kollégának, a remek termékért és a rugalmas áruátvételért.
Korrekt, rendes eladó! Ajánlom mindenkinek -
DrOne
csendes tag
Csillagos pirospötty MagicT forumtársnak a zökkenőmentes üzletért és az értékes supportért.
-
csubi72
csendes tag
szeretnék egy szép nagy piros pontot kérni a korrekt hozzá állásért és üzletmenetért T@nk kollégának Eladó Hitachi 640 GB garanciával (lejárt hirdetés)
képEladó egy Hitachi 640 Gb (7K1000.B) merevlemez hibátlan állapotban. Nagyon keveset használt (223 napot ment). 2012.04.02-ig papiros kisker garancia.
HDsentinel
Megbízhatóságom.:
[link]
[link]
[link]
az üzletért! -
besthuni
csendes tag
Szeretnék pirospontot adni conanabarbár kollegának.Egy DFI lapot vettem tőle előrre utaltam és elég hamar megkaptam a csomagot még mostis a lapot tesztelgetem de nem tudok betelni vele.
Megbízható és gyors üzlet bonyolítotunk le csak ajánlani tudom mindenkinek.
besthuni besthuni felhasználónak 12 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
taylorp
senior tag
Pirospontot kérnék Krumplifej fórumtársnak, ezért az üzletért.
Újonc létére gyors, pontos, megbízható.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Thermaltake pro kollégának, nagyon zsír az adidas tatyó!
Üdv: András
-
sasa21
csendes tag
Pirospontot kérnék eric.cartman fórumtársnak, ezért az üzletért.
Nagyon korekt és megbízható.[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Szeretnék Piros pöttyöt kérni pepegarage fúrumtársunknak, mert innen vásárolt tőlem egy procit.
Köszönöm mégegyszer az üzletet[ Szerkesztve ]
-
Tl_
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Christians kollégának Ezért a cseréért
Gyors!
Szakszerű!
Megbízható!Ajánlani tudom!
-
O_Master
csendes tag
Kérem az adminokat, hogy dozzer fórumtársnak egy nagy piros pontot adjanak a nevemben a monitorért, amit tőle vettem. Minden rendben volt.
üdv.
O_Master[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Thermaltake -től vettem egy frankó ADIDAS tatyót, minden rendben zajlott! Pirospontot neki!!!
Üdv: András
-
matyiGo
aktív tag
themebuilder
pirospont XEARS td2 blackwood fülesért -
TeeCee
csendes tag
F_Gergely topiktársnak a pirosat, a többedik hibátlan cuccért, amit vettem Tőle
Ez most egy HTC Touch Pro 2 volt, köszönet érte!TeeCee - the One and Only
-
XoZ
aktív tag
Piros pontot érdemel pottyantós a gyors üzletért
-
tag
[wannabeboy-nak ] küldenék 1 pirosat, sajnos a hirdetést és nem tom linkelni, de remélem elég.
-
gabor.szabo
csendes tag
Piros pontot kérnék Tornado85-nek a korrekt üzletért.
-
128bit
tag
Pirospont [tommje] -nak. [itt minden ok volt]
Korrekt a srác!(medence gépész) 06708810076
-
baluhell
tag
én is kérnék egy piros pöttyöt kingpython kollégának a korrekt, gyors átvételért ebben az üzletben.
-
Gravis321
csendes tag
Piros pontot szeretnék adni bikebutcher-nek az vásárlásomért, és a türelméért! Ajánlom mindenkinek, jó hogy megbízik az emberekben, ami manapság ritka dolog! Az üzlet pedig: itt van.
www.szederblog.hu A Magyar BlackBerry rajongók közösségi portálja.
-
snake1977
őstag
Megajánlanék Moonguru fórumtársnak egy nagy piros pontot, ezért az alaplap csereberéért Asus P5N-T.
Korrekt, pontos, csak ajánlani tudom....BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
moho-jojo
tag
Piros pont:
- Xears Turbo Devices TD II -ért themebuilder-nek
-és microSD-nek a memóriakártya üzletért. -
N_A_S
veterán
Hujikolp kollégának kérnék egy pirosat. Üzlet tárgya: Scythe Ninja 3 SCNJ-3000
Korrekt vevő!
https://tinyurl.com/phnas
-
troland26
őstag
üdv
symering kollegának kérnék 1 pirosat . Korrekt vevő , ajánlom mindenkinek . Videókártyát vásárolt tőlem
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest