Aktív témák
-
Slyer
senior tag
Nagy piros pont cSabzZ18-nak. Sajnos a üzletről link nincs, de az E8400-amat vette meg. korrekt, gyors. AJÁNLOM
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Egy nagy piros pontot szeretnék küldeni ztoldy - nak ezért a távirányítóért.
Előre utaltam, ő postázott, és mindezek ellenére minden a megbeszéltek alapján történt. Korrekt eladó, csak ajánlani tudom. -
kryboy
tag
Kérnék pirospontot ezért a monitorért
Gabir kollégának!
Kedves segítőkész PH-s! -
upsky
csendes tag
Hatalmas piros pont mojan kollégának is a korrekt és megbízható üzlet miatt!
-
törölt tag
Piros pont tomtata kollégának a megbízhatóságért.
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Üdvözletem,
kérnék egy szép kerek piros pontot kryboynak, villámgyorsan üzleteltünk, melynek tárgya egy 17-es monitor volt.
Köszönöm a vásárlást!! -
The Lord
tag
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni Bulitt kollégának. Ezt az alaplapot vettem tőle, és minden rendben zajlott. Csak ajánlani tudom. Több üzletünk is volt már. Gyors, korrekt
Asus Sabertooth Z77\Intel i5-2500K\Corsair Vengeance 2x4Gb 1600Mhz\Gigabyte GTX 650 Ti 2048MB DDR5\Samsung SataII 320GB\Scythe Stronger 500W táp\LG DVD-R,DVDRW\
-
gooool
őstag
Nagy piros pontot kérek engusz kollégának.Pár AC ventit és egy Xigma szabályzót vettem tőle.Nagyon korrekt és segítőkész.
Üdv, Balázs
-
Gaba
senior tag
Kérek egy piros pontot FireKeeper részére ,egy ventit vett tőlem. Minden a legnagyobb rendben ment.
Még egyszer elnézést a késésért!
Telszám : Húsz-401-negyven4-hetven7
-
Maxtreme
addikt
Piros pötty Kotibor kollégának a korrekt és gyors bizniszért
[ Szerkesztve ]
-
Baga1983
senior tag
Szeretnék egy nagy pirospontot Delta-Laca kollégának ezért az üzletért. Nagyon szimpatikus, korrekt fiatalember, ajánlom mindenkinek!
-
KG.
tag
pitospont [kryboy] fórumtársunknak, korekt, megbízható üzletember, ajánlom mindenkinek!, ja és igen a lényeg, [ezt a PC-t] vettem tőle!
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
kriszbon
őstag
Egy pirospont jár (borsi) kollégának a nagyon korrekt üzletért és segítőkészségért. A hírdetés már törőlve lett mivel lejárt, de egy (kép) van róla. A Sapphire HD 4850 1GB HDMI kártyáról van szó ami tökéletesen működik.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
MrCsiT
addikt
Piros pontot érdemel webmail fórumtárs, a kiváló videokártyáért, illetve a pontos, precíz hozzáállásért.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
hegeanabol
aktív tag
Pirosat érdemel madarasz92 kolléga akitől vettem egy asus lapot , 5000+ am2 processzort és chooky féle csoda hűtőt.
Minden szuper .És a meg beszéltek szerint zajlott .Szív baj nélkül mertem előre utalni és nem is csalodtam .
Köszönöm még 1x
Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
mobileman
senior tag
Nagy piros pontot Lajakirály tagunknak a remek cuccért
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
Lajakirály
csendes tag
Nagy piros pont jár [Mobileman]-nak. Sajnos előbb cselekedtem és utána gondolkodtam, magyarul a laptopról nincs link amit megvett tőlem, de az üzlet sikeres volt. Becsületes partner, ajánlom mindenkinek.
-
users
tag
Egy pirosat adnék JanR kollégának ezt vásároltam tőle!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=users
-
users
tag
Egy nagy pirosat adnék Armor72 kollégának ezt vásároltam tőle és minden rendben a cuccal köszi szépen!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=users
-
Bucura
csendes tag
Egy piros pont jár tbojty1982 forumtársunknak az alábbi üzletért!
A gépből vettem egy 500gb-os hdd-t hibásan, amit megreklamáltam. A reklamációból kisebb nézeteltérésünk is támadt, amely időközben sikeresen megoldódott!!!Korrekt és megbízható partner!!!
Ja és persze lehet neki előre utalni![ Szerkesztve ]
Bucura
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest