- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0unCe
aktív tag
Nya en is bekoszonok a topicba, mivel nagy maniakus vok. Board elott 6 evet sieltem es most lesz az 5. board szezonom. Ezen az oldalon van par reszletes leiras a trukkokhoz es rengeteg kep. Erdemes ide ellatogatni.
Legkedvesebb helyeim: Nassfeld (a legjob szallas ayeah) es Moena.
Hosszuhetvegere Rogla.''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
b0unCe
aktív tag
Bővebben: link
na ez lenne. Szep a grab. A stilusra kicsit gyurj ra es mehetsz ob-ra. Iden ha minden jol megy esetleg elmegyek. De inkabb jovore. Sajnos csak 2*1 hetet toltok evente boardozassal meg neha +2, 3 napot.
A gondom, hogy digit gepem kicsit lassu. Szoval ha megnyomjak akkor 2-5 mp-n belul fenykepez amikor o jonak latja. Ezert sajna nincs kepem''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
b0unCe
aktív tag
Ha porogni is tudsz minden iranyba akkor semi akadalya aversenyzesnek. Csak kell batorsag a nagy ugratokhoz. En is csak idenre tervezem merni a legnagyobbakat.
Kicsit nyujtottabb terd, felfele es inkabb kozepre nezni es homoritani ezerrel.
Sajnos eleg hajlekonynak kell lennie az ember fianak, hogy igazan szep legyen az ugras. Hamarosan el kell kezdenem nyujtani''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
b0unCe
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest