- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Boxi88 : Próbáld meg úgy, hogy a Lomtár ikonját változtatod meg a megjelenés beállításoknál.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Boxi88
őstag
PsychonautTuti, hogy elrontok valamit, csak nem tudom mit, mert mindent a leírtak alapján csináltam minden esetben...
pocokxxEzt most nem értem, jobban mondva nem találom, hogy hol mondod...
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy a Mozilla felső része átlátszó legyen?
Aeroval meg lehet ezt oldani?
Köszi -
pincehely
addikt
válasz koshmar #20528 üzenetére
Nem ez egyáltalán nem volt kérdés, egész más dologról beszéltünk.
Arról, hogy a ZUNE mit játszik le. Természetesen le tudok játszani .flac formátumot, de eszemben sincs KMplayerrel tenni. Az videolejátszásra lett kihegyezve.
Flac-ra ott a Foobar.http://kefetemap.deviantart.com/
-
pocokxx
Közösségépítő
Nektek frissült nattyra...?
Vagy újra kellene rakni hozzá?"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a témát és nagyon megtetszett... ezúton is gratulálok a sok dizájnnak és gazdájának...
Szóval én is próbálkoztam kisebb nagyobb sikerrel... felraktam a rainmeter-t is de ott valahogy megakadtam....
Olyan kellene nekem, hogy az ABP témában, van egy launcher.ini rész ami kirakja a kis indítóját.
Az kellene nekem, hogy meg tudjam változtatni a programokat és az, hogy a képernyő és a program között ne legyen rés, szóval illeszkedjen a szélekhez.
Esetleg, ha megoldható az is, hogy ne egybe legyen a három lehajtható fülecske, hanem külön legyen mind.
A második gondom, az óra... van az ABP-ben egy óra, de nekem nem kellene a kerete sem a háttere sem, láttam már pár desktop-ban hogy csak ki van rakva az asztal egyik pontjára egy jól mutató óra...
Ha ezt nekem valaki el tudná magyarázni, nagyon primitív módon azt megköszönném."Pain is temporary Victory is forever"
-
vans?
őstag
válasz killergyuszi #20543 üzenetére
A hatter meg a keretek eltuntetesehez ki kell torolni az .ini fajlbol a Background es a MeterLine reszt. (azt hiszem igy van a nevuk, vagy valami hasonlo)
hábm bábm
-
killergyuszi
tag
Szia(sztok)!
Sikerült az órás dolgot megcsinálni, átszabtam saját ízlésemre a betűtípust, a méretet, elrendezést stb, de a számok közé nem tudok kettős pontot berakni, el tudnád mondani, vagy akár más is, hogy hogyan kellenen?
Az előbbi másik problémám is félig meddig megoldódott, a launcher-ben már csak egy rész van nem három, de még mindíg hülyén áll... és nem tudom, hogyan kell kicserélni a programokat benne...
Ja és újabb kérdés merült fel bennem:
Valaki nem tud ikon pack-et? valami egyszerű, letisztult kellene, pl szürke, amit akár az egész windows-ban ki is cserélhetek...
köszönöm előre is..."Pain is temporary Victory is forever"
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz killergyuszi #20545 üzenetére
Az órához a %H%M közé kell kettőspontot rakni (Measure/timeformat) %H:%M.
Bár nem tudom pontosan mit jelentenek, de "hülyén áll" --> x és y koordinátákkal tudod vertikális és horizontális síkon belőni a dolgokat.
Program csere: Olyan sort keress, amelyben van ilyen, hogy LeftmousedownAction (vagy LeftmouseUpAction) Oda beírod annak a programnak az elérési útját, amelyet futtatni akarsz.Ikonok: Token, Albook, Ecqlipse
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Recon666
Közösségépítő
Egy kis wallpack.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest