-
IT café
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IBasterd
tag
válasz Psychonaut #16603 üzenetére
Jaja, mondjuk az a durva, hogy Paintbe másolás közben vettem észre az ikont a tálcán... Addig fel sem tűnt, h még mindig fut.
-
littlemamba
aktív tag
Olyan klassz, hogy sok desk készül nevezésre, nagyon sok jó munka van tényleg, öröm ide felnézni esténként
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
Recon666
Közösségépítő
válasz littlemamba #16614 üzenetére
Van pörgés, és még ki tudja mennyi desk lesz.
-
hoffman_
nagyúr
Nem sikerült belőnőm sajnos a Token iconokat a rendszer alá, valamit elcseszek. Valaki tudna segíteni? Vagy az is elég, hogyha kapok egy linket ebben a témában, gondolom nem én vagyok az első aki ezzel próbálkozik, akár sikertelenül is
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
Ezt a linket is megkaptam, de ezt nem próbáltam, mert volt sok verzio, nem ilyen direktbe kaptam mint tőled, és nem tudom, hogy azon kívűl, hogy black/white, bottom/top, van-e különség a "munkák között".
mod:
Ez a Token dolog akkor tényleg csak ennyi lenne W7 alatt, egy exe? Mert akkor kezdhetem tanulmányozni a könyvjelzőbe rejtett Logout írásaitok a Rainmeterről, és hasnolókról. Még az is lehet, hogy becsúszok a versenybe, mielőtt vége lesz
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
válasz hoffman_ #16624 üzenetére
De akkor most kiprobaltad vagy nem?
A Token nalam csak az Asztalra kell, en nem is probalkoztam ezzel a programmal, de mukodnie kell szerintem.
A cikkeket meg tanulmanyozd csak, meg sok ido van a verseny vegeig, siman ossze lehet dobni egy kb. olyat, mint az enyem. Bar igazabol sokkal faszabbat is.
hábm bábm
-
hoffman_
nagyúr
Nem, csak a 7conifier-t próbáltam, ami nem ment, de gyanítom, hogy az én hibámból adódan. Ezt most szedem, de elég lassan jön, pláne, hogy az általad linkelt Huge pack potom 600 mega Torrenten nincs senki, a másik direkt linkről is csak csordogál...
És hogyhogy csak az Asztalra? Máshol nincs is, csak úgy kamuzol, mint én XP alatt, hogy olyan, mintha?
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Nos, rögtön Rainmeter kérdésbe boltottam. Olvasom IBasterd cikkét, és rögtön az elején sikerül elakadnom. Ezt főleg neki címzem, de ha más tud segíteni, hálás lennék A mappa, amit létrehozok a Skin-en belül, nos az nem jelenik meg. Hiába van benne Clock mappa, meg Clock.ini, nem látja a Browser. Én az 1.3-at töltöttem le a honlapról, ez lehet probléma?
(A Token Huge pack még mindig a csak 300 megánál van )[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #16632 üzenetére
Hogy az ég szakadna le, semmi sem akar úgy működni, ahogy én akarom Most a Recon cikkében lévő Start gomb váltást akarom megcsinálni. Frankón haladok is a lépésekkel, de az explorer.exe engedély-fülön nem tudok pipálni semmit, tehát továbbmenni sem tudok. Nem lesz minimal Deskem...
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #16635 üzenetére
Valaki rohadtul nem akarja, hogy nekem legyen egy szép Desk-em. Felraktam a Huge Token Installer-rel a White ikonokat, és nem történt semmi. Dobott az elején valami hibaüzi félét, valami Host Script volt benne, le OK-éztam, lefutott, restart, és semmi. Ennyit tudtam most, a franc essen az egészbe
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #16636 üzenetére
Fent volt a Raintmeter az előbb, bár nem futott épp. Uninstalláltam, majd megpróbáltam még egyszer a Token installert. Nem dobott hibaüzit, csinált Backupot, aztán reboot. Betöltés után kiírta, hogy köszöni az installálást, véget ért a folyamat. Ezek után ugyanúgy nem változott semmi.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Én is neveznék 'minimal' kategóriába.
EZZEL"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
IBasterd
tag
válasz hoffman_ #16630 üzenetére
Nem vágom, igazából nálam ilyen probléma sosem volt. Annyi, hogy ha új Config könyvtárát építettem be, akkor én restartoltam a Rainmetert, nem Refresheltem.
C:\.....\Dokumentumok\Rainmeter\Skins\Clock\Clock.ini. Ha így néz ki, tökéletesen kéne működnie.
Tudom, ez is oltó feltételezés, de remélem a *.txt fájl, amit *.inivé változtattál, nem csak a nevében lett *.ini (értsd: clock.ini.txt).
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz IBasterd #16642 üzenetére
Pontosan így néz ki, és restartoltam is. Nem hinném, hogy a verziószám növekedése ezt hordozná magában... Meg vagyok lőve. Amúgy már megörültem, hogy én basztam el - az oltókérdés miatt (köszi amúgy ), de sajnos nem, mert clock.ini-m van, és nem clock.ini.txt-m. Nem vagyok egy OS guru(ami most W7 alatt hatványozottabban kiütközik), de hogy ennyit se néznek ki belőlem, és hogy soha?
vans: Jah, most keltem fél órája
jeni:
Ez egy gyűjtő exe, ebben benne vannak a fehér és fekete Token ikonok is, valamint 32 és 64 bit alá is jó. A kicsomagolt cuccban lesz egy readme, ott le van írva, hogy mit kell csinálni, nem egy nagy etwas. Más kérdés, hogy nekem nem működik...
[ Szerkesztve ]
-
-
IBasterd
tag
válasz hoffman_ #16646 üzenetére
Úgy tudod? Ez érdekes, mert sosem postoltam nyílt ablakos desktopot.
Nálam csak a tálcán és a startmenüben vannak Token ikonok, mert az installerek valamiért befuccsoltak nálam (anyway most ezért telepítettem újra a Windowst, kiderül ma este, hogy ez volt-e a baki). Lövésem sincs miért.
A Rainmeter újabb verzióinak megjelenése nem okozhat elrendezésbeli változást. Még a helyedben annyit megpróbálnék hogy beteszek még egy mappát a Clock elé.
Szóval: C:\...\Dokumentumok\Rainmeter\Skins\#VALAMI#\Clock\Clock.ini. Semmiképpen se fusson a Rainmeter! -
hoffman_
nagyúr
válasz IBasterd #16647 üzenetére
Hát, az úgy tudom, az inkább következtetésből levont következtetés, de akár blöffnek is veheted
Nálam annyi változott, hogy meg tudtam csinálni a Start buttont, fogalmam sincs, hogy miért, nem változott semmi. A Token installer megint nem működik, már vagy 3x próbáltam, úgyhogy ez a verziója nálam kukás. Még próbálkozom, mert nem nyugszom, míg nem token alapokon fog nyugodni a rendszerem, de hát nem egyszerű, az már egyszer biztos...
A Rainmeter tippet köszönöm, uninstalláltam a nem működő tokenpackot, és utána rávetem magam.
[ Szerkesztve ]
-
IBasterd
tag
válasz hoffman_ #16648 üzenetére
Hmm... Start Button Changer? Vagy mi a tök. Ha az, szerintem az kuka. Legalábbis nálam sosem működött. Én a Restorator-os gombcserélés híve vagyok.
Explorer.exe-t gondolom átnevezted, és az újat elindíttattad a feladatkezelővel. Ha igen, akkor itt sem tudok hozzászólni, ha nem, akkor...
-
hoffman_
nagyúr
válasz IBasterd #16649 üzenetére
Nem, én nem így csináltam Nálam valahogy sikerült működésre bírni a Start Button Changer-t. Ettől függetlenül szívesen megismerkednék a másik módszerrel.
Egyébként megvan mi a baj Rainmeterrel. Jól írtad, tényleg nem tudok ini-t csinálni. Nem tudom megváltoztatni a kiterjesztést, de nem tudom, hogy miért. Úgyhogy most ezen áll/bukik a dolog, jelenleg ezen dolgozom...
mod:
Annyit trükköztem - ezzel jöttem rá, hogy itt a baj - hogy kiszedtem egy másik Skinből a Clock ini-t, és azt raktam be az enyémbe. Így már látta az én mappámat is. Itt is van azonban valami bibi. Kitöröltem a tartalmát a cuccnak, hogy az én skinemben szűz legyen. Szerkesztés után viszont nem tudok neki Load skin-t nyomni, úgyhogy megint zsákutca...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
- OK BABY Onda Evolution babakád + Support bars kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest