Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    Gyerekkoromban elkezdtünk focizni járni a szomszédfaluba. Ott sokan nem ismertek, tízen pár évesen azért a bemutatkozás se az a kötelező, ha meg is történt se emlékszik úgyse rá az ember. Ráadásul folyamatosan bővülő játékos felhozatallal, mikor a 2x5 csapatból lett 4x5-ös fél óra alatt, össze vissza cserélgetéssel.

    Na akkor első alkalommal egy mez féleség volt rajtam. Nem hiszem hogy rendes mez volt de ott a ahol a név volt az állt hogy Dirk. Mivel vagy nem is tudták, vagy nem emlékeztek valódi nevemre, egyszerűen spontán el kezdtek így hívni. Meg is tetszett, direkt ebbe a pólóba mentem többször is :)
    Első nick-em meg is született.

    Később mikor már jöttek a Lan-ok majd Online regisztrálás, folyamatos név cifrázás, találtuk ki haverékkal a magánhangzó nélküli klánt aláhúzással az elején. Meg is tetszett a DRK elnevezés is, sokkal erőteljesebbnek hatott, főleg hogy a Dirk-et sokszor le dörk-özték.

    Csak azt sajnálom nagyon, hogy közbe bejött a Dorko nevű márka MO-ra is, így egyből mindenki arra asszociál, pedig köze nincs hozzá!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák