-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaman
tag
Sziasztok! A héten én is csatlakoztam az elégedett tulajokhoz. A feleségemnek rendeltem ajándékba, de most már én szereztem meg. Lehet h. kettőt kell venni? Az itt leírtak alapján választottam és pozitív meglepetés volt, nagyon szuper a cucc. Úgyhogy köszi mindenkinek a leírt tapasztalatokat, jó hogy letettem az LCD-s okosságokról. A szállításról egyébként annyit, hogy szombat este rendeltem és kedd délelőtt már hozta is a UPS-es futár. A kétkedőknek annyit hogy abszolút megéri az árát és már töltöm rá az ebookjainkat. Lassan beosztás kell, mikor ki használja.
-
Sanyaman
tag
Ahogy nézem az Amazon oldalát, nem lesz semmi frankó Kindle akció ma, legalább egy napra átvállalhatnák a vámot+áfát, vagy adhatnál a Kindle keyboardot olcsóbban a csóró magyaroknak, vennék mégegyet
-
Sanyaman
tag
válasz hampidampi #4019 üzenetére
Ez igaz, csak egyrészt az nagy nekem, másrészt emiatt drágább is mint a keret. De legalább akciós.
-
Sanyaman
tag
válasz h146207 #4065 üzenetére
Nekem eddig bármelyik microUSBs telefon töltővel gond nélkül feltöltötte. Eddig ami tutira ment: Samsung és Sony Ericsson. Más telefonom még nem volt
Szóval nem is bántam meg, hogy nem rendeltem hozzá irreálisan magas áron töltőt az Amazonról, pedig gondolkodtam rajta.
-
Sanyaman
tag
Hali!
Olyan valakit keresek, aki mostanában rendelt Szlovákiába Kindlét. Neki is a DHL szállította, mert az enyémet itthonra a UPS, illetve ahogy visszakerestem a fórumban másnak is UPS vitte Szlovákiába. Jelen pillanatban Pozsonyban van már, és az állapota: "Küldemény visszatartva - költségek rendezése után címzettnek kiszolgáltatható".
Kell ezek szerint valami extra vámot fizetni ott? Ismerőst még nem kereste meg a DHL.Köszi,
Sanyi -
Sanyaman
tag
Kicsit rákerestem a neten, a Karstadt honlapján tényleg nincs semmi, de egy csávó írja vmi német ebook fórumban, hogy a hamburgi áruházukban van Kindle Keyboard wifi 119 euróért, a sima 4-es wifit pedig 99 euróért vette, tehát vszínűleg nem tesznek rá semmi extra hasznot. Aki tovább akarja bogarászni a német fórumot: [Link]
-
Sanyaman
tag
válasz .impulse. #4277 üzenetére
Nem szorosan az árhoz tartozik, de talán leírom, hogy szlovák rendelésnél (ahol nincs a + 30 dodó VÁM+ ÁFA) mire kell vigyázni. Nekem van egy haverom, akinek Szlovákiában van cége. Igen tudom, hogy enyje-bejnye
Viszont oda rendeltem és címként a céget adtam meg, viszont ezt a szlovákok vmiért céges vásárlásnak veszik, és azóta nagy halom papírt kértek be a cég szlovákiai könyvelőjétől. Konkrétan úgy áll a dolog, hogy a Kindle 4 napja Pozsonyban áll, vámkezelés folyamatban címszóval. Most már csak abban reménykedem, hogy nem kell vmi exta vámot fizetni.Konklúzió: Szlovákiában csak ismerős magánszemélynek!!
-
Sanyaman
tag
Elvileg ki lehet kapcsolni, de még sosem próbáltam:
A kezdőoldalon megnyomod egyszerre a Del+Sym ezután ide beírod hogy ;debugOn majd Entert nyomsz.
Ekkor eltűnik. Ismét Del+Sym-et nyomsz, ide beírod ~disableScreensaver
Ezek után ki lesz kapcsolva. Ha ismét be akarod kapcsolni, ugyanezt kell megcsinálni, csak az utolsó parancs a ~resumeScreensaver
-
Sanyaman
tag
Mintha kicsit elcsúszott volna a fórum iránya. Legalább itt ne az adó és egyéb erkölcsi ügyekről olvashassak. Ez egy jó szakmai topic, amit az indulása óta olvasok, ha nem is írok gyakran. Köszi mindenkinek előre is.
-
Sanyaman
tag
Próbáltál már HW resetet? Ha igen és nem segített, amennyiben nincs 1 éves, van rá garancia. Mivel nincs rajta sérülés az Amazon gond nélkül cserélni fogja. Telefonálni drága és nem érdemes, viszont a support chatjuk nagyon jól működik és könnyen érthető olvasott kommunikáció. Nemrég használtam Akkor megkérdeztem, Indiából nyomják. Sztem beszélj velük.
Látom már többen is ráugrottunk, hát nem segítőkész közösség van itt?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaman
tag
Ma megjött a 2. Kindle is a családba. Mostantól béke van és vidámság
-
Sanyaman
tag
válasz xcsaba1975 #4706 üzenetére
Ha jól tudom nincs (még). Előbb-utóbb úgyis lesz hozzá JB, onnantól meg csak idő kérdése.
-
Sanyaman
tag
-
Sanyaman
tag
válasz r3dsnake #4726 üzenetére
Én inkább úgy értelmezem, hogy ha a free-s címre küldesz konvertálandó anyagot, akkor csak úgy megy végbe a letöltés, ha wifi közelében vagy, mert a sima kindle.com címnél 3G-n is lerántaná, ami fizetős lenne.
Úgyhogy a free-s is letölti, de csak akkor ha van wifi kapcsolat, nem neked kell rátöltened, addig vár szépen az Amazon szerverén, amíg lesz wifi kapcsolatod, a sima címről meg rögtön tolná + vonná a pénzt.
De hátha jár erre egy 3G tulaj, aki ezt pontosan elmagyarázza, mivel én is csak az olvasott infókat próbálom összesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LED világítás a lakásban
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest