- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz hampidampi #7353 üzenetére
A forrasdoksi pdf, de at lett alakitva wordbe. Es amig wordben nyitom meg, minden szuper, meg asszem rtf-ben is, de se a html se a mobi semmi nem stimmel utana.
-
Degeczi
nagyúr
válasz sto1911 #7356 üzenetére
a Calibre egy grafikus felület parancssoros eszközökhöz: ezért nem tud adni pontos állapotot a feldolgozás helyzetéről, csak akkor frissít, amikor egy rész-lépés már lefutott
(ettől még persze elfogadhatatlan a mai gépeken pár percnél hosszabb feldolgozási idő - pláne az előbbi ok miatt, mert még csak azt sem tudod, van-e értelme tovább várni)
-
sto1911
veterán
válasz Degeczi #7357 üzenetére
A jobnal valamennyire reszletezi az allast, csak epp az adott reszfeladatnal nem ir szazalekot. Mivel az eddigi konvertalasok megvoltak par perc alatt, nem gondoltam, hogy 67 perc keves lesz neki (mondjuk kozben jatszottam is, tehat kevesebb ero jutott neki, de akkor is).
Egyebkent ami wordben par mega volt, az rtfben mentve 130 vagy 160 korul vegzett -
dReFiX
senior tag
Nemsokára minden kiderül
http://www.engadget.com/2012/09/06/live-from-amazons-santa-monica-press-conference/ -
kervantas
aktív tag
Én egy hete adtam el a K3-at, mert én vátani fogok. A családomat zavarta ha éjszaka égett a villany. És gondolm az új generációs készülék tele lessz mindenféle újítással. Azt sem bánnám ha színes lenne az e-ink
-
Degeczi
nagyúr
válasz kervantas #7362 üzenetére
arra remélhetőleg minimális az esély, mert a színes e-ink nem vmi jó megoldás: a fix színszűrő miatt a negyedére csökkenti a hasznos pixelek számát - amit pedig a könyvek 99%-a esetén sokkal hasznosabb lenne a monokróm fölbontás növelésére használni (a 800x600 épp csak az elégséges minimum: jó lenne több)
ezért bízom benne, h az a pletyka bizonyul igaznak, amiben nagyobb fölbontású monokróm kijelzőt kap
-
dReFiX
senior tag
Szerintem csak a Fire kap utódot, mert annak van konkurenciája, marad a K4 szvsz. Az amazon nem Samsung hogy minden hónapban új eszközt adjon ki, amikor a K4 szinte tökéletes és semmi komoly konkurencia nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Efreet
senior tag
válasz Gulyopapa #7360 üzenetére
Mert a háttérvilágítást kötelező bekapcsolni és használni?
#7368: a Paperwhite kijelzős Touch már gyakorlatilag ismert, az a kérdés, hogy a "kicsik" kapnak-e utódot - lesz-e új sima olvasó és/vagy Keyboard változat, esetleg új DX.
[ Szerkesztve ]
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
-
Efreet
senior tag
válasz kervantas #7370 üzenetére
Ha már van egy új generációs kijelzőjük, ami "sokkal fehérebb", akkor nehogy már kihagyják a teljes portfólióból, butaság lenne a régi és az új kijelzőt is gyártatni szerintem...
Inkább az a kérdés, hogy lesz-e új Keyboard (nem hiszem), hogy a sima változat mit kap a kijelző mellett, lesz-e telefon és új DX bejelentve (az már 2 generációváltást kihagyott).
10 perc múlva elkezd kiderülni
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Spy89
aktív tag
Nincs véletlenül élő videó közvetítés?
Jön még boardosra lavina! :D
-
Efreet
senior tag
Kindle Paperwhite lett a neve.
-
dReFiX
senior tag
9,1 mm széles, 7 féle betűtípus, állítható fényerő, fekete, gomb nélküli
[link][ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
212ppi és kapacitív!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Efreet
senior tag
Ha mondanak ehhez egy jó árat, akkor (a 8 hetes akkumulátoridővel, ami annyi, mint a K3 volt, de itt végig bekapcsolt lámpával) megint odacsapnak a konkurenciának...
szerk: mondanak bizony, 119 gondolom az SO változat (máskor is azt írták)
A "még 6 óra van hátra a könyvből" kijelzést pedig hányan fogják átkozni hogy még mindig nincs oldalszám...
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
119$ pre-order,ship october
[ Szerkesztve ]
-
Efreet
senior tag
69 pénzért (gondolom a reklámmentes több lesz) pedig az új kijelzővel, ránézésre lámpa nélkül jön a kicsi olvasó utódja is.
-
Efreet
senior tag
159 dollár a kisebbik új Fire - szevasz konkurencia, erre képes a keresztfinanszírozás...
[ Szerkesztve ]
-
Spy89
aktív tag
A honlapjuk még a régi
-
dReFiX
senior tag
Hihetetlen ez az amazon ezekkel az árakkal illetve hátérszolgáltatásokkal felmossák a konkurenciával a padlót.
-
Efreet
senior tag
Könyv és hangoskönyv szinkronizálás - az nem semmi hejj, remélem lassan megszállják Európát a teljes boltjukkal, nem csak egy soványka részt kapunk belőle.
(ezt a szinkron olvasás-hallgatást én csináltam sok könyvvel angolul, tényleg nagyon jó)
#7385: nekik megvan az az üzleti hátterük, ami az Applenek is, és amit a Google most próbál kiépíteni a Play márkanév alatt...
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
Nekem most nem tiszta ez a Kindle dolog twitter alapján, 119$ a világítós 69$ a sima ?
-
r3dsnake
nagyúr
Tehát a sima új kindle lesz 69usd, és az érintős 119? (az e-inkről beszélek)
Maradt 6"? Felbontásról van infó?
Köszi!
-
Efreet
senior tag
válasz r3dsnake #7388 üzenetére
69 és 119 szinte biztos a reklámos változatok ára, tehát az itthonról rendelhető drágább lesz, a 6" maradt, a felbontás növekedett (1000x800 környékére).
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz r3dsnake #7391 üzenetére
Nekem is special offeres Touch van, mondjuk kicsit most kicsit bánkódom, hogy várni kellett volna, mert alig egy hónapja van meg, mondjuk 32k ért elég jó vétel volt. Nekem mondjuk az új Kindle Fire legolcsóbb változata ami érdekel, azért kíváncsian várom, hogy mennyit fog bírni az aksija.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
kervantas
aktív tag
Remélem első körben nem csak USA only lesz az összes cucc.
-
Efreet
senior tag
Kellene, ha meg tudna sorban egyezni az összes ország összes szerzői jogi hivatalával, letárgyalni mindenhol, hogy mit hogy lehet, stb.... mennyi idő kellett az Applenek mire sikerült összehozniuk az EU iTunest?
Voltak már hírek az EU boltok bővítéséről, megjelentek az olasz, német, stb. boltokban a közvetlenül vásárolható Kindlek, tehát folyamatban van a dolog, de nem holnap lesz, hogy mindenhol megnyitják a teljes boltot.
Az is nagy dolog, hogy sikerült (nálunk a Vodafone-al) megegyezniük, hogy a 3G eszközök használhatják nagyjából szabadon a hálózatukat, ráadásképp most jön a Fire HD 4G is, az kicsit nagyobb sávszélességet eszik majd.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Esetleg ha valóban lesz amazon.hu... A címet levédték már...
Remélem jókor megy majd usa-ba rokonom...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Spy89
aktív tag
Már a HVG-n fent is van a cikk.
-
Gulyopapa
addikt
Nem értem az akkumulátor töltés parázókat. Lassan fél évente tölthető akksi kéne már ...
Ez egy vicc. Én hetente töltöm és ez teljesen jó.
Aki 8 hetente akarja tölteni az az északi sarkon él, nem értem ???
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest