-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Keresek olcsón jó parfümöt, és most nemrég láttam egy elég jónak tűnő akciót: [link]
Nem tudom parfümnél szabad e ilyet kérdezni, de mi a véleményetek erről a termékről? Jó vételnek számít ennyiért? Ha nem akkor mit ajánlotok helyette?
Üdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Köszönöm a válaszokat. Ha 1-1 linket is küldenétek azt megköszönném, kíváncsi vagyok, hogy pontosan melyik termékre gondoltok.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Lehet szétszedtek majd, de jobban nem tudom megfogalmazni.
Egy átlagos srác vagyok aki szeretne egy kicsit komolyabb parfümöt venni, de nem szeretne csillagászati összeget költeni rá. A dezodoroknak/olcsóbb parfümöknek alig érezni az illatukat. (Tudom, hogy az orr a leggyengébb érzékszervünk)
Mit ajánlanátok, és honnan érdemes rendelni?
Kérdésekre szívesen válaszolok.
THX
-
Predator2
addikt
Nem vagyok egy válogatós fajta. Az elterjedtebb, bevált márkák/illatok közül ha ajánlotok egy jót/jó áron nekem az megfelel majd.
Fontos lenne, hogy tartósabb legyen.THX
-
Predator2
addikt
Helló
A véleményeteket szeretném kérni. Ennyiért jó vétel [link] ?
"Kipróbálni" sajnos nincs lehetőségem.THX
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest