-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
Foxpost automatából automatába kb. mennyi idő alatt szokot megérkezni? Az oldal több mint 1 hetet ír de mindenhol azt olvasom hogy 2-3 munkanap. Van ahol azt írják hogy 1-2 nap.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz Misogi #17602 üzenetére
napi kétszer töltős automatába 1-2 nap, nem több. Kisebb városokba 2 nap fix. De karácsony előtt feltolódhat, főleg a kicsi automatákban, ott szerintem akkor se fognak többször menni.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
pohár
félisten
valakin meg egy órát tartott az Oajan, boltba ugrott le benne, frissen fújva (ráadásul ugyanaz az üveg, neki is én adtam)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
El Gringo
senior tag
hadd kérdezzem már meg, ti hogy fürödtök, hogy utána is érzitek a parfümöt? Ezt már jó régen meg akartam kérdezni amúgy. Nekem még egyszer sem jött össze, persze kivéve akkor, ha esetleg visszakerül valami ruha, amin még érezni. Az mondjuk más, hogy szekrényben álló kabáton, zakón érezni hónapokig
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Genji
őstag
Nem tudom mindenki kapott e ilyet, de dec28ig érvényes Notino 10% kupon minden termékre, ha valakit érdekel pm.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
senior tag
-
pohár
félisten
válasz Ron Swanson #17610 üzenetére
nem hiába tudom én is kiárulni a sima 200ml-s Baccarat Rouge-t egy hónap alatt... viszik, mint a cukrot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
skacok, valaki nem látott mostanában jó áron 30ml-s (Xerjoff) Casamoratti Lirát?
neten shopokban vagy ki vannak fogyva/nem rendelhető, vagy Nerolis árakon van (sőt, több)... ha nincs más megoldás, megveszem onnan, de na, ha nem muszáj, nem (szülinapi ajándék lesz)
-
senior tag
És neked az EDP vagy az extrait tetszik jobban? Én kicsit az extrait felé hajlok, de mindkettő nagyon jó.
Mai napra az Oud Satin Mood Extrait-et választottam. 1 órája fújtam, de eddig nem tetszik. Vagyis jó illat, csak úgy érzem hogy rajtam nem áll jól. Mintha túl feminin lenne. Főleg rózsát és egy kis gerániumot érzek. A Lumiere Noire Homme jobban tetszett, mint rózsás illat.
-
senior tag
válasz Ron Swanson #17613 üzenetére
2 órával később sikerült megbarátkoznom az Oud Satin Mood-dal.
-
pohár
félisten
válasz Ron Swanson #17613 üzenetére
nem igazán tudtam megszagolni az extraitet még, de nem is hordanám, mint a simát sem (nem az én illatom, eladásra veszem csak én is)
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Milyen parfümöt ajánlotok aminek viszonylag sokáig érezhető az illata(kb:1nap)
-
pohár
félisten
válasz hhenry #17616 üzenetére
melyik évszakhoz? amúgy Amouage Interlude és Sospiro/Xerjoff Erba Pura, lemosni sem tudod magadról
más - mai szerzeményeim, egyelőre csak a Winter Palace-t fújtam, érdekes, de tetszetős darab
-
mufi
senior tag
Kriszti Zoli szama megvan valakinek?
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
Jhonny06
veterán
válasz tibbike01 #17076 üzenetére
Voltam ma az Ázsia Centerben meg az előtte levő plázában. Ez utóbbiban nem találtam azt az üzletet, amiben niche-eket is árulnak. Amúgy nagyon lehalt az a pláza, lényegében semmi nincs ott, csak a szokásos diszkontok.
Az Ázsia Centerbe se érdemes menni véleményem szerint. Lényegében az összes parfümériát végigjártam és csak Douglas TOP 10 tucatparfümök vannak. Egyszerűbb/biztonságosabb megrendelni pl. Notino-ról, nem sokkal drágább.
-
El Gringo
senior tag
válasz Jhonny06 #17622 üzenetére
pedig a 13k-s Montale jól hangzott, gondolkodtam egy nézelődésen így kari előtt
-
bump3r111
tag
Lili parfümériát láttad? John Varvatos, Mancera, Montale, Creed, sok márkából van nekik, ez azért nem éppen Douglas top 10.
Haveri körben régóta ott vesszük a parfümöket, főleg teszterek vannak nagyon jó árban.
Szerintem tuti eredetiek, már csináltam sok összehasonlítást a douglasban is megtalálható parfümökkel, és még nem véltem felfedezni különbséget.
Aqua Amara, Dylan Blue, Burberry London, Valentino Uomo Intense pl. ezekből már vettem tesztert itt aprópénzért (mondjuk ezek pont tucatok )
És ez nem a reklám helye![ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Vasárnap voltam én is (újra) az Ázsia centerben. Nagyon hosszú sor állt a Vera parfüméria előtt, még mindig azt hiszik, hogy az a legjobb ott.
Abban igazad van, hogy a polcokon csak a legfelkapottabb designer parfümök vannak kirakva, de egy-egy üzeltben lehet találni köztük nichet is. Én most 2 Amauage-t meg pár Mancerát láttam 1 helyen, egy másik helyen volt Van cref (vagy mi a fene) meg a volt macera&montale is, de tényleg csak pár darab.Oda kell menni megkérdezni, hogy mennyiért van náluk az a parüm, amit szeretnél (nichet is). Ők megnézik a gépen, hogy mennyiért van majd mondanak egy árat, amiért ők oda adják. Minden árus egy helyről szerzi be az árut, egy áron, csak mindenki játszik egy kicsit az árakkal. Kíváncsiságbol a Cedrat Boiset kérdeztem, ami kereken 20e lett volna (nem teszter).
Ha rá szászánsz egy napot, járod az árusokat, kérdezed őket, alkudozol akkor lehet jó dealeket csinálni, de alapvetően webshopos árakon dolgoznak.
Bump3r: melyik részen van a Lili parfüméria?
[ Szerkesztve ]
-
ökörvagyfiam
újonc
Múlt héten említettem, hogy a notinoba visszavittem egy parfümöt amiből nem sok hiányzott, ők viszont írtak, hogy 13 ezer értékben ajánlanak fel kuponkódot vagy visszaküldik a terméket. Ezt emailben megreklamáltam illetve csütörtök, péntek körül telefonon is kerestem őket, hogy megkapták-e az emailem. Kapcsolták nekem a munkatársukat aki az emailt küldte, ő tájékoztatott, hogy megkapták a parfümöt továbbküldték és megmérik a tömegét egy bontatlannal összehasonlítva. Most érkezett az email, hogy a parfüm teljes vételárát(16980) visszautalják.
A 16980 nem tudom, hogy jött ki nekik mert 16400 körül volt, postát meg nem fizettem mindent személyesen intézek a notinoban.
Viszont természetesen köszönöm szépen nekik ha véletlenül olvasnák ezt
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Rendeltem parfüm mintát a notinotól, felkeltete kíváncsiságomat a Mancera Boise parfüm mivel nagyon sokan dicsérik számomra nagy csalódás Tata illat a másik nagy csalódás volt szintén a Mancerától a lemon line ez is pacsuli Nagytata illat persze nem vagyunk egyformák mindenkinek más illat jön be
-
pohár
félisten
az ámokfutás elkezdődött, opoponaxos illatok valszeg változni fognak nem kicsit...
-
tibbike01
őstag
Ismét egy jó ajánlat a Vivantistől.
-
Piftuka
veterán
Megkaptam ezt a két illatot is:
Nekem nagyon tetszik mindkettő. Azt nyújtják, amit vártam. És amit a nevük sejtet.
A zöld esetében a levendula a fújás pillanatában nagyon intenzív, de rendkívül gyorsan a háttérbe vonul, és átadja a helyét, egy könnyedebb, púderos jellegű, édeskés, kevésbé füstös vetivernek.
A borostyán üveget megszagolva pedig ismét Toszkánában éreztem magamat. Volt alkalmam az egyik legnépszerűbb oliva sajtoló üzemet meglátogatni, és ott ugyanezt az illatot lehetett érezni. A friss, tiszta olivabogyó illatát.
A boróka egészen harmonikusan egészíti ki, de végig az oliva illata dominál.
Éppen annyira intenzívek, hogy ne legyen tolakodó. Bátran használhatóak a hétköznapokban. És az illat jellege miatt gyakorlatilag egész évben.
Ezek után kíváncsi vagyok a manufaktúra "Aqua" és "Néroli Intense" illataira is!"Aquila non captat muscas."
-
jocoka75
tag
válasz tibbike01 #17630 üzenetére
Kedvenc illatom több is van ,most chanel allure sportot használok az egyik nagy kedvencem ,de jöhet az extrém változata is .
Szeretem még a chanel allure sport cologne-t friss citrusos illat rajtam nagyon tartós attól függetlenül ,hogy cologne ,de ide jöhet még a Dior cologne ez szerintem veri a chanel cologne-t.
Carolina herrera 212 ez nálam örök darab ez kötelező .
Régebben szerettem az armani acqua di gio-t , a múltkor vettem és sajnos ezt is elba......ták pacsulis lett . Majdnem elfelejtettem, Mefisto Gentiluomo ez lesz a következő amit fogok venni nekem nagyon bejön.
Ezek a kedvenc parfümjeim ,de mindig keresgélek hátha találok vmi jót . -
tibbike01
őstag
Szerintem jobb. Karcosabb, erősebb és kicst vadabb is. Nekem az MB Explorer túlságosan halvány, egysíkú, amolyan DM/Rossamanos parfümnek tűnt. Ettől még nem rossz parfüm, de az Armaf sokkal "értékesebb-tarlamasabb". Nem beszélve arról, hogy sokkal tartósabb is. Szerintem.
j9ocoka75: most már értem miért nem tetszik neked a Mancera
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
Adott egy decant, olyan hogy rarakom a parfumre es igy "kiszivja" a parfumot. A gond csak az, hogy meg mindig erosen erzodik rajta egy korabbi parfum, szerintetek foglalkozzak vele vagy idovel elmulik ha toltok bele masik parfumot? Mi lesz ha ranyomom a parfum csovere ezt az eros illatu decant-ot?
-
Jhonny06
veterán
válasz Misogi #17637 üzenetére
Általában nem ajánlatos újrahasználni ezeket az üvegeket, teljesen sose fog eltűnni belőle. Nyilván ha felszívod vele az újat és az kerül a csőbe, akkor egy idő után már nem fog érződni nagyon a régi. Ha olcsóbb illatokról van szó és úgyis gyorsan elhasználod, akkor mindegy.
-
ökörvagyfiam
újonc
válasz Misogi #17637 üzenetére
Én egyszer vettem ck one shockot amitnek a felét beleraktam egy ck one üvegbe. Az üveget először jól kimostam, nem érződött már rajta a ck one, majd a fújókát is folyamatosan fújtm vele a vegyszeres vizet. Beletöltöttem a ck one shock felét és most van egy ck one shock és ck one keverékem. 1 éve áll az üvegben a cucc de megváltozott az illata. Kb leszáradásnál már ck one shock de az első 20-30 percben ilyen keverék
-
El Gringo
senior tag
ja, nálam
én mondjuk inkább ebből vennék [link]
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
Montale üvegek atomizerjének a tetejét le lehet pattintani, vagy tölcsérrel kell szerencsétlenkedni decantolásnál? nem tudja valaki véletlenül?
-
mufi
senior tag
Akkora volt a hype az utóbii időben a klónok körül itt és más fórumokon, csoportokban, hogy bármennyire is ellene voltam és elítéltem még csak a gondolatát is, hogy beszerezzem őket, most megtettem, mindegyikből, 5-5 milit : CDNI, L Aventure, Insurrection II, MB Explorer, és Zebra. Ha tovább keresnék, de nem is kell keresni, tudnék még kapásból mondani 5 illatot amit Aventus klónnak neveznek, de úgy össszességében 40-50 parfüm van a világon ebben a pillanatban amit az Aventus "inspirált".
Azt szeretném rögtön az elején leszögezni, hogy nem voltam elfogult, most az egyszer azt mondtam, mindegyik parfümhöz semlegesen de inkább pozitívan állok hozzá. Tényleg minden előítlet nélkül kezdtem tesztelni őket, bőrön és ruhán. Oldalakat lehetne írni az "élményekről", a csípős alkaholos vagy éppen wc frissítő nyitásokról, a kezdettől a leszáradáson át egészen a végéig, de mivel mindenkinek más az orra, feleslegesnek tartom leírni, hogy az egy-egy klónnál milyen illatjegyeket éreztem.
Röviden: ezek az illatok közül talám a MB hasonlít egy gyengébb, üresebb Aventushoz, a többi, hát kövezzetek meg, én nem is tudom miről beszélünek itt egyesek, de itt sok embernek komoly gond van az orrával. Kevés olyan vacak volt a győjteményemben, mint a fent felsorolt illatok... Igen, mindegyikben van egy kis ananász - DE ITT meg is szűnik minden hasonlóság.
Egy kicsit csalódott vagyok, mert azt hittem találok valami érdekeset. Kiábrándító, hogy mindig akad egy szakértő, aki azt állítja, hogy márpedig ez vagy az a parfüm 90%-ban Aventus. Lehet köpködni, lehet nem bevallani, de mindenki szereti az Aventust, mindenki örülne, ha találna egy titkos klónt haramdannyiért...Nincs és soha nem is lesz rendes Aventushoz klón, ami pedig van, az gyenge utánzat, imitáció - senki soha nem fogja tudni leutánozni, lehet próbálkozni, de esély nincs rá. Hogy miért? Mert vannak olyan összetevők, amelyeket csak ők használnak, más hozzá sem juthat ezekhez az összetevőkhöz, s ezt már nem egy mesterparfümőr mondta...aki pedig még hisz a csodákban, annak jó vadáaszatot kívánok
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- UHD filmek lejátszása
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest