Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Horvi #67019 üzenetére

    Igen. Én még egy árnyalatnyival ennél is kevesebb vízzel dolgozok, kb. mínusz 5-10%, hogy inkább száraz legyen mint nedves. Így max spricnivel fújok rá ha kér, plusz elbír némi folyékony aromát, vagy ha panírozni akarom, akkor is jól jön, hogy bírja a kis plusz nedvességet.

    ---

    Kosárra/ba rakható aromákról: korábban én sem használtam, de a method verseny miatt vettem én is 3 kis fújós flakont, eper, ananász és krill. Azt kell mondjam hogy tényleg működik! Legalábbis a versenyen észrevehetően meggyorsította a kapást, és kifejezetten egy íz tetszett nekik, az eper. Ananászos fújóval tuningolt kosárra is volt kapás, míg a krillesre gyakorlatilag nulla! Miközben büdös kajával (Aqua) pecáztam... Szóval ez egy érdekes dolog, fene tudja, nekem bejött, legalábbis ott a versenyen ment. Hétköznap nem nagyon használom, igaz nem is sokat methodozok.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

  • sasa311

    veterán

    válasz Horvi #67019 üzenetére

    Aquahoz sokkal kevesebb víz kell (legalábbis a classichoz). Én egy műanyag edényben (~ 0,5 liter) szoktam a feederezéshez keverni és kb. 1 - 1,5 deci vizet vesz fel. De azt is érdemes kis adagokban hozzáadni, különben xarrá ázik az alja és nem lesz jó.
    Úgy szoktam, hogy épp annyi vizet adok hozzá, hogy nedves legyen a szemek felülete (kézzel beröcskölöm), utána összerázom, hagyom pár percet, ha beszívta és még kemény a felület adok még. Amikor már kezd a külső felület felpuhulni és az állaga olyan lesz, mint egy soft pelletnek (ruganyos, de még nem lehet szétmorzsolni) akkor jó.

    Soha nem áztatok, jól látszik, hogy full barna lesz a víz amit leöntök róla, pont a jóságot viszi ki :)

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák