- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
válasz Steady74 #30329 üzenetére
Pont a lényeget hagytad ki:
- kötelező megjelenés: középkék, nagy felbontású (HD) póló, sapka és alsónadrág
- a ruházathoz passzoló színű, a résztvevő testsúlyának minimum 10%-át kitevő etetőanyag és lónyálSzerencsétlen szuszinho eljött volna ezek nélkül azt' mehetett volna egyből haza
Amúgy én is szívesen mennék, de ennyire előre nem tudok tervezni.
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz tepenzed #30361 üzenetére
Gyerekek, megfejtettem!
Ezek medencében pecáznak, nézzétek meg a kék csempét.
És ahhoz igazították a színt is. Aztán mire szóltak nekik hogy nem mindenki ott tolja, már késő volt, le volt gyártva 40 kamionnyi. De nem volt mit tenni, el kellett adni, így hozzá igazították a póló meg minden egyéb színét, mintha direkt így akarták volna - különben a kutya nem hiszi el hogy valakinek ilyen nem elég hogy kipattan az agyából, de még szándékosan meg is valósítja ebben a formában.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz LazacX #30372 üzenetére
Hagyd, ne húzd fel magad, ez volt az első posztja a topicban, ez van...
Én is írtam hogy 2 hete fogtunk szép csukákat, de hozzátettem, nincs tilalmi idő nálunk, nem véletlenül, ráfér az állományra a ritkítás, teljesen felzabálják a kishalakat.
A te beszámolódra se kérdés nem jött, hogy esetleg nincs-e tilalmi idő, van-e természetes szaporulat, esetleg túlszaporodás, csak a leb@szás, minden infó nélkül.
Örüljünk hogy teljesen normális a topic, felejtsük is el.
Igaz, írogat itt Imi meg Gabi, néha Krisz is álnéven, de itt nem művelik azt mint otthon, szóval itt szeretjük őket[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz joe979 #30419 üzenetére
Azt elfelejtettem, lassan / közepesen folyó csatornába lenne.
Itt mi a javasolt? Mármint hogy ne vigye el a víz azonnal, se a kaját, se az aromát, de mégis legyen hatása az aromának. Ffőzött / erjesztett kukoricán kívül.
Pl. kosárba mit érdemes tenni?[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #30449 üzenetére
Szerintem pont nem akar 50 centiseket, hanem kisebbeket.
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #30452 üzenetére
Bocs, te értelmezted jól.
Gondolom egy idő után lassabban nőnek és nem éri meg már növeszteni mert többe van a kaja mint amennyit nő tőle?
Vagy simán csak mindenki gyors hasznot akar és eladja amint tudja?[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Az a Wobbler készlet 1400-ért elég jó, pláne dobozzal.
Kár hogy csak az egyikről van kép, szerintetek az a felszíni vagy a sima?[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Mekkora volt a vörösszárnyú?
Érdekes, mert nekem is a 2 bodri ami jött 2 hete, az eszement nagy volt, 20+ centis faroktőig saccra, és súlyra se volt semmi, merítettem is inkább, ne sérüljön annyira a szája.
Mindez azért is érdekes, mert nyáron - ősszel közel se láttam ekkorát, max. feleekkorát.
Lehet, van valami a chemtrailben, csak idén már a hóval jött. Vagy ideért Fukusima.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #30531 üzenetére
+1, amikor Balcsin sorba fogtam a 30-40 centiseket, és még ettem is halat, sokkal jobban ízlett nekem is, meg mindenkinek a dévér mint akár a ponty.
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Halver #30555 üzenetére
Nekem a pergetés is ijesztő volt amikor már láttam a csalit és tudtam hogy befosok ha épp ráver a semmiből valami
Mint amikor ültünk a stégen nagy nyugalomban és tőlünk 2 méterre rabolt valami.
5 perc volt míg magunkhoz tértünk.
Aztán amikor nem jött semmi és láttam pár követést, már azt vártam hogy meglássak egy halat a csali után.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Melyik ez az érdi bolt ahol árulják ezt a pelletet?
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Ez a pellet alapvetően etetni való és vonzza a halakat de más való csalinak vagy horogra való?
Bocs, sose használtam pelletet semmilyetPostázást nem vállalok.
-
-
gban
Közösségépítő
Na holnap reggel korán kelés, megnézem azokat a Lidlis wobblereket.
Tuti lerabolják őket.
Orsót nem merek venni, nem tudom hogy fém házas-e, nem tudja valaki?
Viszont a merítő nyelét megnézem.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #30615 üzenetére
Azért tettem be a nyelet utána hátha leesik hogy emlékszünk ám a 2016-os diskurzusra, vagyis nem komoly a kérdés
Most amúgy nem írja - vagy ugyanaz most is, vagy nem, ez náluk sosem biztos, hogy legközelebb is ugyanaz a beszállító. Most pl. az Ementáli lett tök más
Akartam már kérdezni, mi a jelentősége a „One Way Clutch” visszaforgásgátlónak?
Az hogy nem kikapcsolható?Ugyanez van a Banax-jaimon is, meg is nézem majd hogy azokon van-e kapcsoló.
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #30615 üzenetére
Voltam a Lidl-ben. Hátha hasznosak az infók valakinek.
Orsók: minőséginek néznek ki.
Van 2000-es, 3000-es, 3000-es nyeletős, pótdobbal, 5000-es, pótdobbal.
A pótdobosok zacskózva vannak a dobozban, a pótdob is, míg a pótdob nélküliek zacskó nélkül pihennek a dobozban.
A nyeletős fogantyúja sem kerek, hanem lapos, lehet, nem egy a beszállító.
Vettem felszíni wobblert is, a nagy 7 cm, a kicsi 5, a közepesek meg 6:
Azt írja, 0-1m között mozog, bár ekkora terelőkkel vannak kétségeim, de nekem felszíni kell, szóval bizakodok:
Ami szintén nincs fent a honlapon, az a másik fajta wobbler, az popper mind, az nem kellett.
Lehet, annak a papírja került ebbe is (vagy ebbe a csomagba épp, tévedésből)
Vettem egy doboz patront is, arról nincs kép fent így beteszem azt is:Zsinórok: minden csomagban 2 méret van, általában egyik 250, másik meg 300m-es, vágó is van hozzá, 1000 Ft-ért jó nagyon, minőség kérdéses.
Szakítószilárdság nem csúcs, a 30-as talán 8kg.
A többi terméket nem annyira néztem.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz tepenzed #30625 üzenetére
Én tavaly fogdostam meg, utána vettem inkább 5000-ért egy 10-30-as Nevist, imádom azóta is.
Vagy előtte vettem, már nem tudom.
A lényeg hogya pergető bolt a Lidl-ben 50g-os, ami igencsak dióverő az én szemszögemből.
Ha tényleg csak minimál elvárásokkal, kezdő botnak kell, és van orsód is amit rá tudsz tenni, akkor én sokkal inkább ezt venném:
Arno 1,8 3-15g
Ismerős is ilyen céllal vette, dobáltam vele párat, az ár ismerete nélkül is elég kellemes.
A másik hogy a normál 3-4-5g-os villantókhoz, nem sokkal nehezebb wobblerekhez, twisterekhez a 10-30g-os botot is erősnek érzem, nem lehet vele olyan jól bedobni mint egy könnyebbel.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #30634 üzenetére
Nem kezdtem kicsomagolni, én is meg gondolom a bolt is imádja a szétberhelt csomagolásokat
Viszont megnéztem a wobblereket, a kicsi csörög, a közepesek is még csörgésnek mondható hangot adnak, a nagy viszont egy óriás fagolyót nyelhetett le mert az kopog - zörög - dübörög, az már nem csörgés, annál sokkal mélyebb a hang, és olyan mintha a lehető legnagyobb golyó került volna bele.
De nem az a lényeg hogy nekem tetszik-e hanem hogy a csukák ugranak-e rá.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #30643 üzenetére
Azt tudom hogy valakinek itt ez a forma nagyon bevált, talán pont neked?
Ezért is akartam mindenképp venni, annak ellenére hogy nekem a minnow a kedvencem.
De 1400 az vicc ár, pláne dobozzal.
Horgok rajtuk olyasmik mint az ebay-eseken, vagy esetleg gyengébbek egy picivel. De majd megrángatom őket aztán kiderül.Postázást nem vállalok.
-
-
gban
Közösségépítő
-
gban
Közösségépítő
válasz joe979 #30755 üzenetére
Ma kipróbáltam a Lidlis wobblereket - persze hogy nem igaz hogy 0 - 1 méter között mozog, még a legkisebb terelős is simán kimélyíti a medret még másfél métert
A mozgásuk amúgy nagyon jó.
Volt ebay-es wobblerre (amire jöttek ősszel is) egy gyorsan leakadó, meg körforgókra egy 30-as meg egy 35-ös kölökcsuka. Szerencsére minimális sérüléssel megúszták.
Ennyi, pedig már látszik hogy mocorog a víz. De spiccbotra se jött semmi.
Kíváncsi leszek a műszúnyogra, aki kipróbálja más vizen is, számoljon bePostázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Eladó csónakot nem tud valaki?
Gumi nem kell, olcsó, egyszerű kellene.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Míg egyedül vagy, nem rossz.
De amikor a tarkódon érzed a 46 másik kolléga pálinkaszagú leheletét, meg a saját hangod se hallod, és dobni is csak egy 2m széles sávban tudsz, de mindegy is mert úgyis keresztbe dobnak, az a gáz az ilyen kicsi tavakban.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
-
gban
Közösségépítő
válasz zsola32 #31055 üzenetére
Két napi pergetés eredménye nulla
Egy óriási kiugrós rávágás volt egyszer, de egy másodpercig éreztem csak rajta, nagyjából mellévágott.Viszont lenne két kérdésem.
1. Az milyen törpeharcsa aminek nincs tüske a hátán?
Nálunk van törpe, de nem sok, ez kb. a nyolcadik, nem számoltam de a legtöbb tüske nélküli. És igen, tuti törpe (szerintem), olyan igazi törpés zöldessárga, és 15 - 20 centi között volt mind.2. Eltört a Daiwa Megaforce Tele 360 30-60 spicce, közvetlen a spiccgyűrű tövében.
Rögtön az első bedobáskor, lehet, megsérült az autóban, pedig rajta volt a gyári védőkupak.
Hol javítják, illetve ha kipiszkálom a gyűrűből a beletört darabot, és rámegy, hogy rögzítsem?
Illetve ez jó megoldás lehet (a kipiszkálás, visszatevés), vagy mindenképp szerviz?Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #31081 üzenetére
és Grillo, köszönöm.
Én is hasonló infókra találtam más oldalakon.
Fotót majd lövök. De a színe tök olyan mint a képeden, vagy talán kicsit zöldebb. Sokkal inkább ilyen mint a Haltani oldalán lévő.
Fogtam már elég törpét, csak a tüskében különbözik az itteni állomány.
És ugye a szürke meg az afrikai tök más színű, és a forma is más.
Arra tudnék tippelni hogy keveredett esetleg más fajjal, pl. szürkével, vagy más mutáció lehet az itteni példányoknál.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #31087 üzenetére
Én is a szín, a hátúszó meg a 8 bajusz alapján mondom egyértelműen hogy törpe.
De nem szúr a háta, ez nem megy a fejembe. Meg az hogy fél év alatt jött kb. 8, míg azt mondják, ahol van, ott millió van.
Majd lövök fotót ha megint jön egy, mielőtt ebből is merítőnyél lesz.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #31103 üzenetére
Spiccgyűrű project folyamatban.
Melegítésre nem jött ki ellenben meggyulladt
Totál tőben tört, így megfogni nem tudtam, de nem is akart sehogy kijönni, így pucolom ki a csőből a maradványokat.
Jól haladok, már csak meg kellene találni a kis kézi fúrót itthon, a teljes kipucoláshoz.
1 centi már belemegy, de még egy centit be kellene mennie.Jogos kérdés hogy miért nem veszek új spiccgyűrűt - szeretném (majdnem) gyári állapotba visszaállítani.
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz sityupityu #31123 üzenetére
Azért írtam hogy majdnem gyárit akarok visszaállítani
Így nem bántja a szemem minden rápillantásnál a nem gyári vég és nem emlékeztet állandóan a kis balesetére.
Remélem stabil lesz majd.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Az a gáz az ilyen pink settel hogy lehet bármilyen minőségű, aki megveszi az nemhogy ezt nem nézi de azt se hogy arra való-e amire neki kell, mert csak a külső alapján dönt.
Oké hogy ez nem egyedi jelenség, mert itt mi mindannyian csak a szín alapján veszünk pólót meg lónyálat, de az legalább world nr. 1 minőség, és emellett szép is a kék szín.üdv,
Imigabi[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de a method kosaraknál egy márkán belül van 15-20-25-30-35g stb.
Ezek méretben is különböznek, vagy van kicsi meg nagy, 2 méret pl., és az első 3 kicsi, a második 2 nagy?
Vagy hogy megy ez?
Illetve honnan tudom hogy az adott kosárhoz milyen töltő kell?
Vagy be kell menni boltba és élőben összeválogatni ami kell?Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz galervin93 #31195 üzenetére
Nézd meg a linket - ugyanaz a kép van a nagy és a kis töltőhöz is, hogy milyen kosárhoz való, míg a kosaraknál nincs ott hogy S vagy L, így azt se lehet kitalálni, melyik töltő való hozzá.
Mondhatjuk hogy ez a webshop sara, de máshol tökugyanez a helyzet.
Vagy másik példa.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Wacaco készlet eladó
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest