- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz DonThomasino #36533 üzenetére
2-7g ig vásároltam. Ami volt elhoztam mindet sőt a 3.5 böl még rá is rendeltem neten.
Vendingo: 2 szál szúnyog 1 szem csonti. Etetni pedig csak por kajával abból is karamellás és telenyomni löszös agyaggal .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
Nincs tiltva a method? csak kérdezem ,mert ami nemrég itt volt nálunk feeder verseny itt bizony tiltva volt ,és nem csak a method hanem a mikró pelet is ,az előkének minimum 45cm nek kellett lennie .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #36583 üzenetére
Meg gerinc sérves
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz krisztianm #36594 üzenetére
Megtaláltad a botodat.
-
hermanyi
addikt
válasz krisztianm #36599 üzenetére
Én a lágyabbik spicet használom 1.5 oz ha jól emlékszem. 20 as kosáral dobálozom vele. Ha nagyon folyik a víz akkor a keményebb 2 oz-s rezgö és lapított 30 as kosár. 20 as gorilla zsinór elöke pedig 0.10-0.14 ig ez jó simán három kilós potyogig.
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
Topik gazdi akkor itt is.
-
hermanyi
addikt
Tavasszal voltak betegek a pontyok . fekélyesek voltak . De nem csak itt fent hanem jellemzőbben lent Dömsöd és Makád térségében . A szennyvíz tisztító onnan kb 40km el feljebb van. Sokak szerint (biolugus stb szerintem is ) a cseszett hideg tél volt az oka . Annyira oxigén hiányos lett a víz a sokáig tartó jég miatt ,hogy a hínár is nagy részt eltűnt. És nem csak lentről hanem a szennyvíz tisztító feletti részről is . Tavaly előtt szinte nem is lehetett horgászni a hínártól annyi volt és olyan mélyen benyúlt a parttól .
Ezzel nem azt mondom ,hogy nincs baj a szennyvíz tisztítóval csak ,hogy nem lehet mindent arra kenni . A levett vízminták pedig mind a kifolyó 50m es körzetében lettek nagyrészt véve.
Amúgy szerintem a nagy Duna sem sokkal különb oda aztán tényleg folyik a kakai .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
az 5000 huf os Nevis orsóm is így rakja a zsinórt .
szerk :
(#36856) Steady74
Én a Legnagyobb feeder guru nagymester videjojábul lestem el a híres nemes neves itt nem szeretjük DG úr .
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz joe979 #36870 üzenetére
Na keresgéltem egy kicsit kimondottan neked . És mit találtam ? Na mit ? A 3 huf/db kicsit el is van tulozva szerintem . De ebből az is kiderült ,hogy én nagyon drágán vettem .
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
Igen . 2db ot fogtam belőle . Betolás közben egyszer csontit kapta el majd ismét betolás közben gilisztára jött . Úgy bántam vele mint a hímes tojással mert itt legalább van ,és azt szeretném ,hogy maradjon is .
szerk : Grillo
délelőtt 10 ig én is ilyenben ültem .[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
Akartunk menni közös nagy PH pecára is de valaki elfelejtett infot adni . Meg helyet foglalni ,hogy egymás mellé tudjunk ülni . Amiben viszont nem te voltál a ludas hanem a topik fő nagy guru mesterhorgász Steady ,hogy ép ő szerette volna a legjobban azt visszanyögte az időpontot ,hogy még se jó neki .
Pedig a 200 Amperes aksit már be is készítettem ,hogy kivesszük a tóból a púpotAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #37020 üzenetére
Van egy kögazdag ismerősöm aki olcsón adja a D36 os ládáját . Rakott bele vagy 5 pecát ,de nem tetszik neki mert nagyon fekete ,és vesz helyette egy ugyanolyat csak kicsit más színben és más felirattal .
Steady remélem igazad lesz . Whisker szerintem nem lesz de egy C3 vagy egy 2ex-s 40#1 között vacillálok . De úgy is a pénztárca dönt .
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #37020 üzenetére
Egy kérdés sityupityu . Mikor mehetek Steady vel hozzád Sityura pergetni ?
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #37027 üzenetére
Rendben . Gyógyulgass és a csónakban mindig jobban fel kell öltözni ezt te is tudod
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #37029 üzenetére
Nálunk is most gyógyultak meg a gyerekek . Hál istennek én kimaradtam
-
hermanyi
addikt
válasz Szeszkazán #37049 üzenetére
Az lehet, de tényleg Maty-er en voltam. Vagyis beugrottam megnézni a vizet. De vicc, hogy végig ültek, kb minden 10. Hely volt szabad. És jó ha 2 nyugger volt az összes többi 18-50 között.
-
hermanyi
addikt
válasz tepenzed #37065 üzenetére
ez DU 2 előtt volt pár percel csak jelzem sokan fognak késni a műszakból
De az amúgy tényleg vicc és ezt itt Pesten lehet igazán látni ,hogy mennyi ember nem dolgozik . Mikor 11 órakor dugó van hétköznap az egész városban . Ennyi délutános éjszakás a világon nincs .
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #37106 üzenetére
Melyik rezgőt használtad? A kisebbik az tuti nem kemény keszegezni. Az 5-15dekás keszegeket is érezni rajta.
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #37110 üzenetére
tedd fel a vékonyabbik Rezgöt . 20 as kosarat az is bírja és csodát fogsz látni és érezni . Simán jön vele a 4-5 ös potyesz is és az 5 dekás keszeget is rendesen érzed vele.
Én nem is tudom mihez kell az a durung 2oz-s rezgő . Szerintem az olyan helyre való ahol 5 töl 15 kilóig vannak a halak .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #37139 üzenetére
Bakker írj egy könyvet tuti kiadatom és Bestseller lesz belőle.
Meggazdagszunk és szarunk a világra. Te írsz kitalálsz történeteket keresed a pizt . Én leszedem rólad a 40% ot a kiadásért ,és pecázgatok reggeltől estig .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz Ibituba #37186 üzenetére
Csukának mindegy ha nem drótból van . Tisza-tavon a 80 as fluot úgy elreszelte kollégámnak kint a partnál mint a sic . 30 méterről kihúzta partig ott nekiált bukfencezni és pá pá Pedig még nagy sem volt kb 3 kiló .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest