Új hozzászólás Aktív témák

  • WesTM

    senior tag

    Tiszteletem az uraknak!

    Régen jártam erre, sok a meló... :(

    Tegnap este kinéztem a tóra. Etetésre rápróbáltam. Beszéljen helyettem a kép.

    10.86kg. Mikor megállt a digitális mérleg, nekiálltam vigyorogni.

    Pellet feederrel fogtam, megmutatta, hogy fantasztikus bot. Kirohanásokat olyan gyönyörűen tudtam panírozni vele, hogy hihetetlen. Holnap éjjel megint ránézek.

    Olyan háta volt a halnak, hogy hihetetlen. Fogtam már több nagy amúrt, de ez rövidebb, viszont sokkal tömzsibb volt. Hatalmas pocakja volt. :K Sajnos csak 1 képet lőttünk, mert nagyon nyughatatlan volt, és szerettem volna, ha minél hamarabb visszakerül.

    Kifejezetten hasznos volt most a ponty matrac, mert a nagy dög a parton olyan cirkuszt rendezett, hogy nem emberi. Így legalább nem törte össze magát.

    Láttam még nagy pontyot fordulni az etetésen, de most érdekes módon sötétedés után teljesen megállt a víz. Látszott hogy nem halas éjszaka lesz. Majd csütörtök! ;]

    Volt még egy érdekes eset. Matchbotoztam part mellett sötétedés előtt, még nem tettem be mind 2 nagy feedert. MÁRNÁT!!! fogtam... :)) 45cm volt... Valószínűleg valamelyik telepítéssel csusszanhatott be, de el tudjátok képzelni hogy meg voltam lepődve. Tavaly 400km-t utaztunk márnáért a dunára, most meg itt megfogom az egyesületi vízen.

    Csak telós képet lőttem róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák